Survivor România 2021. Marilena din echipa Războinicilor a fost descalificată și părăsește competiția. Ce s-a întâmplat


    Marilena a fost descalificatăFoto: Captură Video
Marilena a fost descalificatăFoto: Captură Video

Înainte de a anunța miza primului joc al săptămânii, prezentatorul Daniel Pavel a facut un anunț neașteptat. Un concurent a fost descalificat și va părăsi competiția.

Înainte de a anunța miza acestei seri, Daniel Pavel a adus o veste bună pentru echipa Razboinicilor, Roxana Ghiță a revenit în competiție, după ce s-a aflat sub observația medicilor o bună perioadă. Aceasta nu va juca în această seară, dar își va susține colegii de pe bancă.

De asemenea, moderatorul emisiunii a adus și o veste proastă, anunțând că un concurent va părăsi competiția după ce a fost descalificat. Marilena din echipa Războinicilor părăsește competiția Survivor România 2021, după ce a clacat. 

„Decizia ta va duce la decalificare din competiția Survivor România 2021. Suntem nevoiți să te descalificăm, astfel încât aventura ta la Survivor se oprește în această seară, acum și aici”, a anunțat prezentatorul.

Motivul plecării sale este faptul că nu mai poate rezista în această competiție, nu se mai regăsește și nu mai are niciun motiv să lupte mai departe. Razboinica va părăsi competiția și va pleca acasă la cei dragi.

„Vreau să fiu sinceră cum am fost și până acum, în fiecare zi, de aprximativ două saptămâni, nu știu, nu mă mai regăsec, nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng în continuu, este foarte greu ceea ce trăiesc eu în momentul de față aici”, a spus aceasta, potrivit kanald.ro.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg