"Survivor" sau "Românii au talent"? Care a fost scorul după primul duel pentru audiență


    Alexandra Dinu, noua membră a juriului, a debutat cu dreptul la "Românii au talent"foto: Instagram
Alexandra Dinu, noua membră a juriului, a debutat cu dreptul la "Românii au talent"foto: Instagram

Primul mare duel pentru audiență, dintre PRO TV și Kanal D, a fost câștigat vineri seara de televiziunea din Pache Protopopescu. Show-ul "Românii au talent", care a revenit vineri cu cel de-al 12-lea sezon, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. Până acum, pe acel interval orar, rege era "Survivor", de la Kanal D.

Prima ediție din sezonul 11 "Românii au talent" a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, transmite PRO TV! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 32.3% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi (Kanal D) a obţinut numai 7.4 puncte de rating și 20.8% share. Peste 2.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe PRO TV.

Potrivit paginademedia.ro, diferența dintre "Românii au talent" și "Survivor" de pe Kanal D a fost de aproape 800.000 de telespectatori în favoarea Pro TV. Cota de piață "Românii au talent" a sărit de 30%, pe toate segmentele de public, ceea ce înseamnă că peste o treime dintre românii care aveau televizoarele deschise se uitau la Pro TV.

Românii au talent sezonul 11, ediția 1. Ce concurenți au impresionat juriul

Filip Cioc este primul concurent calificat deja în semifinale. Puștiul de doar 10 ani are o poveste specială: ”Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult”, a declarat el. Și a completat: ”Muzica îmi alină supărarea”... și asta a demonstrat pe scenă. Vocea lui caldă a adus o emoție pe care toți jurații au simțit-o, iar Florin Călinescu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu. Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Antonia Antighin și Cristian Lucache, Florina Doboș, Abi Nasr Boutros, Duo Marinescu, Sara Smighelschi, Jurgen Bonaccini, King of balance, Nicolae Nica, Bianca Purice, Kirill Sarsacov, Florin Suciu și Duo Alansia.

Românii au talent se va difuza și luni, de la ora 20:30.

Citește și:

Povestea puștiului nevăzător, care l-a făcut pe Florin Călinescu să plângă la Românii au talent. Primul Golden Buzz al sezonului

8 schimbări importante la „Românii au talent”. Show-ul revine vineri, la PRO TV, în condiții de pandemie

Survivor România 2021. Cine sunt cei patru concurenți noi care au intrat în competiție

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png