Tonciu, decizie bombă! Îşi taie nasul peste câteva zile

Ultima actualizare:

    Andreea TonciuFoto: Facebook
Andreea TonciuFoto: Facebook

Sătulă de jignirile pe care le-a auzit de-a lungul timpului, Andreea Tonciu s-a decis să-şi facă rinoplastie. Bruneta va pleca săptămâna aceasta la Instanbul unde se va lăsa pe mâna esteticienilor turci.

Andreea Tonciu (28 de ani) este hotărâta să facă schimbări. După ce s-a depărţit de Nicolea Mitea şi a şters cu buretele o relaţie de şase ani, bruneta vrea să se transforme într-o adevărată bombă sexy. Îşi operează nasul săptămâna aceasta în Turcia şi îşi doreşte să-şi schimbe silicoanele.

Andreea Tonciu se operează în Turcia
Andreea Tonciu se operează în Turcia

"Mi-am pus acum zece ani silicoane şi de atunci mi-am făcut de trei ori programare ca să-mi tai nasul şi nu mai mai dus de frică. Acum, sunt foarte hotărâtă. M-am săturat ca lumea să-mi adreseze cuvinte urâte. Nu am cel mai mare nas din showbiz. După ce îmi fac aceste operaţii, vreau să mă mărit. Sunt îndrăgostită de un actor turc. Am poza lui în telefon. Am stat pe net şi am văzut toată telenovela în care joacă", a povestit Andreea Tonciu la emisiunea "La Măruţă".

Bruneta nu este la prima tentativă de a-şi tăia nasul. Anul trecut, Andreea a făcut o simulare pe computer pentru a vedea cum i-ar sta cu nasul mai mic, însă a renunţat ulterior să intre în sala de operaţie. Bruneta a fost protagonista unui scandal uriaş în parc, după ce un grup de băieţi i-a adresat jigniri legate de nasul său. Atunci, tânăra a fost salvată de fostul iubit, fotbalistul Nicolae Mitea, care s-a luat la bătaie cu tinerii care i-au spus cuvinte urâte. 

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png