Totul despre nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Răzvan Simion (42 de ani) parcă înflorește pe zi ce trece! Nu de alta, dar îi merge și bine atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Și pentru că toate sunt așezate în viața lui, îi merg și afacerile, emisiunea are audiență, iar iubita lui, Daliana, este exact ce căuta de la o femeie, vedeta de la Neatza ne-a mărturisit că și nunta va avea loc în viața lui la fel de firesc ca toate lucrurile care s-au așezat până acum.

Răzvan Simion, despre nunta cu Daliana Răducan

Simpaticul prezentator de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de iubire, de doi ani, alături de Daliana Răducan. Cei doi trec prin cea mai bună și liniștită perioadă din viața lor, motiv pentru care sunt bine așa cum sunt, fără să aibă presiunea socială, nunți, botezuri, obligații, așa că totul va veni natural, însă prezentatorul tv nu exclude căsătoria cu iubita lui.

Citește și: Cu ce se ocupă astăzi Vlăduț, fostul bucătar de la „Neatza"

„Iubita mea face foarte bine. Are proiecte care îi mănâncă foarte mult timp în amenajări interioare, acum a dezvoltat o platformă de Youtube. În rest, suntem mai bine ca niciodată. Ea este un suport pentru ceea ce fac eu în lumea asta, în media, cum sunt și eu un suport emoțional pentru ea pentru ce urmează să facă zilele astea. Veți vedea, veți afla dacă o să fie o nuntă între noi doi. Totul o să curgă într-un firesc care cu siguranță o să îl aflați și voi.”, a declarat, pentru Click!, Răzvan Simion.

Emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, premiu important la TV Mania

În cadrul Galei Premiilor TV Mania, care a avut loc marți seară, au fost prezenți și simpaticii moderatori ai emisiunii “Neața cu Răzvan și Dani”, unde au fost premiați pentru „cea mai bună emisiune de divertisment de zi”. Neatza cu Răzvan și Dani este pe placul românilor, motiv pentru care a fost și votată de oameni.

„Sunt de 15 ani la Antena 1! Eu zic că sunt de suficient timp încât să spun că mă pricep la chestia asta. Întotdeauna am fost fer cu cei de acasă și cu asta ne-am construit. Niciodată, dacă mă deranja ceva, nu am ascuns lucrul acesta și am zis “viața este frumoasă, merită trăită”. Ba din contră, când am avut o zi mai proastă am zis asta”, a spus Răzvan Simion pentru Click!.

Razvan si Dani Otil fac o echipa de nota zece pe micile ecrane
Razvan si Dani Otil fac o echipa de nota zece pe micile ecrane

Răzvan Simion: „Eu cu Dani nu ne certăm de la femei!"

Răzvan Simion are o relație de prietenie cu Dani Oțil de pe vremea când erau tineri și neliniștiți. De fapt, de când erau chiar copii, de când se băteau pe corcodușe și alergau pe străzi desculți. Cei doi se cunosc din vremuri demult apuse, de când se aflau în Reșița, apoi au stat în Timișoara și au împărțit același pat și în București. Îi leagă o prietenie de mai bine de 30 de ani. Vorba aia, a divorțat de prima soție, s-a despărțit de Lidia Buble, iar Dani tot lângă el a rămas.

„Prieteniile și trupele rock se strică de la bani și de la femei. Noi nu ne certăm pe bani, împărțim la jumătate ce câștigăm din activitățile împreună și nu ne certăm de la femei pentru că avem gusturi diferite și atunci chestiunea este trainică.

Ne știm de la doi ani și jumătate și nu are ce să se mai întâmple acum. Suntem atât de bătrâni…cine ne mai ia la vârsta aceasta? Chiar și dacă nu ne mai înțelegem, unde să ne mai despărțim? Unde să mai găsesc pe cineva acum să fac emisiuni, să apuc eu acum să îmi fac altă direcție. Asta este, e al meu, este mai ciufut, mai ursul…glumesc.”, a spus, în glumă, Răzvan Simion, pentru Click!.

Vezi si: Fiica lui Razvan Simion, transformată! E imaginea unei firme de bijuterii. Ianca e superba!

Click! spune

Răzvan Simion are doi copii, pe Ianca și pe Tudor, din mariajul cu Diana. De dragul celor mici, vedeta a ales să păstreze o relație de prietenie cu fosta sa parteneră care și-a refăcut viața în Timișoara, unde s-a și stabilit, alături de un afacerist.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net