Cu ce se ocupă astăzi Vlăduț, fostul bucătar de la „Neatza"

Vlăduț, fostul bucătar de la „Neatza cu Răzvan și Dani", as în bucătăria unui restaurant de fițe din Capitală! După încetarea colabărării cu Antena 1, Vlăduț a continuat să facă ce știe cel mai bine: să gătească. 

image
Vlăduț continuă să gătescă și este mândru de preparatele sale

La finalul anului 2020, în echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani" a intrat și chef Nicolai Tand. Aparițiile lui Vlăduț au început să fie din ce în ce mai rare, iar în luna martie 2021 se zvonea deja faptul că producătorii emisiunii se gândesc să îl înlocuiască din cauza mai multor motive.

Se dorea o atitudine mai fresh și un bucătar puțin mai energic. Chef Nicolai Tand a răspuns cerințelor, iar prezența sa în emisiune a devenit una frecventă pe măsură ce Vlăduț a trecut în plan secund. 

Citește și: Dani Oțil, specialități la prețuri piperate, în noul restaurant 

Vlăduț lucrează la restaurantul lui Dani Oțil 

După mai bine de un deceniu de colaborare, Vlăduț a fost înlocuit, însă parcursul său gastronomic nu a ajuns la final! Nici pe departe! Ajutorul nesperat a venit chiar din partea fostului coleg de emisiune, Dani Oțil! În plus, deși nu mai colaborează full time cu Antena 1, Vlăduț încă trece pragul emisiunii în cadrul căreia a lucrat cu drag atâția ani. 

În prezent, carismaticul bucătar face parte din staff-ul restaurantului deținut de prezentatorul de la Antena 1 și este nespus de mândru de creațiile sale. Vlădut nu ratează ocazia de fotografia preparatele apetisante pe care le prepară la restaurant și de a le distibui pe contul personal de Instagram.

Vezi și: Povestea lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza

Aprecierile din partea fanilor nu întârzie niciodată să apară, iar laudele sunt nelipsite! Putem spune că, în cazul lui Vlădut, s-a aplicat zicala: „Atunci când o ușă de închide, o alta se deschide!" 

Meniu variat, prețuri piperate! 

Restaurantul lui Dani Oțil se află în zona de Nord a Capitalei, iar meniul este unul variat. Produse de patiserie: croissante, ștrudele și tot felul de foietaje fine, budinci de fructe, sau chiar un mic dejun generos cu somon, ouă poșate și legume proaspete.

Variantele pentru prânz sunt la fel de ofertante, iar deserturile sunt variate și nu le poți rezista: tort Medovic, tort cu fructe, tort Snickers sunt doar câteva dintre bunătățile din meniu. Prețurile nu sunt pentru buzunarele oricui, ci unele destul de piperate. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Vladimir ZelenskI FOTO SHUTTERSTOCK
Casa Tomada de Rafael Gomezbarros la Rijksmuseum în Amsterdam EPA EFE
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg