Cu ce se ocupă astăzi Vlăduț, fostul bucătar de la „Neatza"
Vlăduț, fostul bucătar de la „Neatza cu Răzvan și Dani", as în bucătăria unui restaurant de fițe din Capitală! După încetarea colabărării cu Antena 1, Vlăduț a continuat să facă ce știe cel mai bine: să gătească.
La finalul anului 2020, în echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani" a intrat și chef Nicolai Tand. Aparițiile lui Vlăduț au început să fie din ce în ce mai rare, iar în luna martie 2021 se zvonea deja faptul că producătorii emisiunii se gândesc să îl înlocuiască din cauza mai multor motive.
Se dorea o atitudine mai fresh și un bucătar puțin mai energic. Chef Nicolai Tand a răspuns cerințelor, iar prezența sa în emisiune a devenit una frecventă pe măsură ce Vlăduț a trecut în plan secund.
Citește și: Dani Oțil, specialități la prețuri piperate, în noul restaurant
Vlăduț lucrează la restaurantul lui Dani Oțil
După mai bine de un deceniu de colaborare, Vlăduț a fost înlocuit, însă parcursul său gastronomic nu a ajuns la final! Nici pe departe! Ajutorul nesperat a venit chiar din partea fostului coleg de emisiune, Dani Oțil! În plus, deși nu mai colaborează full time cu Antena 1, Vlăduț încă trece pragul emisiunii în cadrul căreia a lucrat cu drag atâția ani.
În prezent, carismaticul bucătar face parte din staff-ul restaurantului deținut de prezentatorul de la Antena 1 și este nespus de mândru de creațiile sale. Vlădut nu ratează ocazia de fotografia preparatele apetisante pe care le prepară la restaurant și de a le distibui pe contul personal de Instagram.
Vezi și: Povestea lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza
Aprecierile din partea fanilor nu întârzie niciodată să apară, iar laudele sunt nelipsite! Putem spune că, în cazul lui Vlădut, s-a aplicat zicala: „Atunci când o ușă de închide, o alta se deschide!"
Meniu variat, prețuri piperate!
Restaurantul lui Dani Oțil se află în zona de Nord a Capitalei, iar meniul este unul variat. Produse de patiserie: croissante, ștrudele și tot felul de foietaje fine, budinci de fructe, sau chiar un mic dejun generos cu somon, ouă poșate și legume proaspete.
Variantele pentru prânz sunt la fel de ofertante, iar deserturile sunt variate și nu le poți rezista: tort Medovic, tort cu fructe, tort Snickers sunt doar câteva dintre bunătățile din meniu. Prețurile nu sunt pentru buzunarele oricui, ci unele destul de piperate.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!