Tudor de la Fly Project: „De 15 ani nu am mai trăit asta”

Ultima actualizare:

    Tudor Ionescu se bucură de izolare
Tudor Ionescu se bucură de izolare

De 15 ani, de când a început proiectul Fly Project, Tudor Ionescu (40 de ani) a fost mereu pe drumuri. Cel puțin în ultimii 5 ani era mai mereu cu bagajul la ușă. Venea din Rusia de la un concert, statea acasa o zi, două, poate chiar câteva ore, apoi pleca din nou într-un alt oraș, o altă țară. Alergătura aceasta s-a oprit acum, odată cu situația generată de Covid-19.

„De aproape o lună sunt acasă, în București. Niciodată în ultimii 15 ani nu am stat atât de mult timp într-un loc și nu am mai trăit senzația asta. Dar pentru mine e o pauză binevenită în familie. Eu n-o să mă plictisesc niciodată izolat în casă pentru că de felul meu sunt un singuratic. Mie îmi place ploaia, îmi plac norii, vremea închisă, deci nu știu dacă eu aș fi cel mai potrivit om pe care să-l întrebați cum se simte în autoizolare. Încerc să par și eu din când în când panicat, să dau bine în fața familiei, dar în rest, cumva, pauza asta ne face bine mie și oboselii mele cronice. Deocamdată. Profesional mă oftic că nu pot să mă văd cu băieții la studio să facem muzică, dar lucrăm de acasă și piesa nouă este aproape gata”, transmite, optimist, Tudor Ionescu. 

Stă în casă alături de soția lui, Ana (35 de ani), fiica lor, Ilinca (2 ani și jumătate), și de mama Anei. Își ocupă timpul cu multe jocuri pentru fetiță, uitându-se la filme, relaxându-se pe terasă. „Inventăm tot felul de lucruri pentru a o ține ocupată pe Ilinca, dar și pe noi. Încercăm să ne păstrăm sănătoși la cap, deși nu-i ușor deloc, noi fiind foarte activi”, recunoaște Ana.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net