Tudor Gheorghe, activ și la 75 de ani. Cum a suportat artistul pandemia: „Am gătit, am făcut sport...”


    Tudor Gheorghe abia așteaptă reluarea concertelor și reîntâlnirea cu publicul
Tudor Gheorghe abia așteaptă reluarea concertelor și reîntâlnirea cu publicul

Sâmbătă, 1 august, maestrul Tudor Gheorghe împlinește 75 de ani. Vârsta nu i-a luat din energie, din pofta de turnee și spectacole. Doar pandemia l-a forțat să ia o binemeritată pauză. Una în care a gătit, a făcut sport și s-a relaxat.

Tudor Gheorghe nu s-a plictisit în pandemie: „Am gătit, am făcut sport...”

Dacă mulți artiști se plâng că pandemia le-a dat peste cap viața și le-a destabilizat bugetul, din cauza anulării concertelor, pentru Tudor Gheorghe a fost un neașteptat moment de respiro. „Mă întreabă lumea cum suport. Ei bine, pentru mine, un tip care timp de 230-250 de zile pe an bântuie prin țară, prin turnee, statul acasă a fost o binecuvântare. Da, domnule, am stat acasă! Am scris, m-am odihnit, am visat, am gătit, m-am relaxat, am făcut sport, nu m-am plictisit nicio secundă. Tot se vaită mulți că se plictisesc. Cum să te plictisești? Citește, fă ceva! Oamenii lipsiți total de fantezie se plictisesc. Eu am atâtea lucruri de făcut!”, a declarat Tudor Gheorghe într-un interviu pentru Marius Tucă.

Recunoaște că reluarea spectacolelor va fi problematică. „Dacă ăștia o țin tot timpul așa, să avem masca pe figură, eu mă și văd cântând cu masca pe figură. Îmi place ca idee. Toată orchestra cu mască... Viorile mai merg, dar fac o gaură în mască să câte ăla la oboi? Doi la mână – spectacolele mele nu sunt sponsorizate. Pe mine mă ține publicul care mă cinstește cu prezența. Ori dacă tu vii și îmi faci mie ordine, îmi spui că nu mai pot să intre decât 100 de inși, cum plătesc eu orchestra de lângă mine?”, se întreabă Tudor Gheorghe.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre