TVR 2 le-a pregătit copiilor un program diversificat de ziua lor

Ultima actualizare:

    TVR 2 a pregătit momente unice pentru copii de 1 iunie
TVR 2 a pregătit momente unice pentru copii de 1 iunie

De Ziua Copilului, la TVR 2 micuții se bucură de un program special, cu emisiuni dedicate lor, muzică, desene animate şi filme inspirate din basme nemuritoare. Printre atracţii: întâlnirea cu Daniela Nane, actriţă şi coordonator proiecte educaţionale, la „Mic dejun cu un campion” şi o experienţă în lumea kartingului pentru copii alături de Ioana Voicu.

Aflăm despre moda celor mici din emisiunea „Zile cu stil”, iar invitata Alinei Ionescu, Ozana Barabancea, vine alături de fiica sa, Gloria, o adolescentă care cântă extraordinar la pian. Filmul „Tinereţe fără bătrâneţe”, în regia Elisabetei Bostan, inspirat din basmul cules de Petre Ispirescu, va fi difuzat duminică, 2 iunie, de la ora 13.10. Ziua copilului va fi animată cu cântecele „Planetei vesele”, iar de 1 iunie ne vom aminti de Trenuleţul, Muşuroiul cu furnici, Banane etc.

De la ora 08:30, Generaţia Fit a pregătit sâmbătă, 1 iunie, o ediţie specială în care vom afla care sunt cele mai potrivite antrenamente de fitness şi gimnastică pentru a avea copii sănătoşi, dar şi sfaturile specialiştilor pentru o alimentaţie raţională. „Este foarte important ca părinţii să nu impună un regim alimentar restrictiv, care poate duce la declanşarea principiului „fructul oprit”. Copilul trebuie să înţeleagă că are voie să aleagă orice aliment, chiar şi dulciuri, dar cu măsură. Cei mici trebuie să aibă un orar de masă şi să facă zilnic mişcare”, a spus antrenorul Răzvan Ariton.

Invitata Danielei Zeca Buzura la „Mic dejun cu un campion” este Daniela Nane – actriţă, trainer şi coordonator proiecte educaţionale. Talentul şi seriozitatea şi-au arătat rezultatele în trei premii UNITER, dar şi în cooptarea în diverse proiecte, seriale, filme şi emisiuni TV. Nu numai profesia este cea care o pune într-o lumină atât de favorabilă, ci şi disponibilitatea de a lucra cu copii şi cu tineri. Actriţa formează tinere talente şi are grijă de copiii mai puţin favorizaţi. Sâmbătă, de la ora 10:00, la „Mic dejun cu un campion” puteţi urmări o conversaţie plină de feminitate şi intuiţie.

De la ora 11:00, sunteţi invitaţi la „Joaca de-a copilăria”, distracţie pentru copii, părinţii şi bunici în studioul 2 al TVR. Printre vedete: magicianul Robert Tudor, Teatrul Masca, Bere Gratis şi Voca school, Gaşca Zurli, Basme cu cai. Prezinta Liana Stanciu.

„Vibe by Ioana Voicu” ne duce pe pista de karting de la ora 12.00. Vom testa bolizii cu... mulți cai putere, iar Ioana se va urca într-o maşină de raliu alături de campionul Octavian Ciovică. În ediţia de 1 iunie îi vom cunoaşte pe micuţii pasionaţi de karting. Printre ei, Albert Ciotu, campion național la karting, un puşti de numai 7 ani care cu pasiune și perseverență a ajuns cel mai mic participant la circuitul Titi Aur. De Ziua Copilului, gazda emisiunii a primit şi un cadou surpriza de la mama sa. Despre ce este vorba aflaţi la „Vibe by Ioana Voicu”.

Alina Ionescu, gazda emisiuni „Zile cu stil”, a pregătit de la ora 17.00 noutăţi despre tendinţele modei pentru copii şi ne dezvăluie cine decide în magazin: părintele sau copilul? „Când merg să îi cumpăr fiicei mele ţinutele de care are nevoie pentru grădiniţă îi spun să îşi aleagă şi ea o rochie, pe gustul ei. De cele mai multe ori aceasta este cu unicorni, sclipici, mignioni... Dincolo de răsfăţ, nu cred că este un lucru rău pentru ca fiecare copil îşi descoperă stilul propriu de mic”. Tot în ediţia de Ziua Copilului vom afla despre avantajele practicării baletului la o vârstă fragedă şi ne bucurăm de o surpriza: întâlnirea cu Isabela, fetiţa Alinei Ionescu, care îşi va însoţi mama  la filmări într-un reportaj-experiment  „Cât cheltuim cu copiii în parc?”.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net