Uite ce a ajuns să facă Viorel Lis pentru o masă în oraș


    Viorel Lis a fost diagnosticat cu diabet şi epilepsie, aşa că are nevoie de mulţi bani pentru tratament. El a renunţat la mândrie pentru această reclamă
Viorel Lis a fost diagnosticat cu diabet şi epilepsie, aşa că are nevoie de mulţi bani pentru tratament. El a renunţat la mândrie pentru această reclamă

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, care cândva se lăfăia în bani şi-şi răsfăţa tânăra soţie, pe Oana Lis, cu blănuri şi vacanţe exotice, se află în impas financiar. Cum veniturile lunare nu sunt suficiente, pentru tratament şi traiul de zi cu zi, el a lăsat din mândrie şi a bătut palma cu o florărie.

Soţii Lis au declarat, recent, că nu-şi mai permit să plece în concediu, nici măcar la Mamaia. Viorel (74 de ani) a ajuns la fundul sacului, de când nu mai are serviciu, el primind, lunar, pensia de 1.700 de lei, plus indemnizaţia de revoluţionar, în valoare de 1.000 de lei, bani din care de-abia ar avea ce să pună pe masă, căci se cam duc pe tratamentul lui şi pe utilităţi.


    Oana şi Viorel sunt sufletul petrecerilor
Oana şi Viorel sunt sufletul petrecerilor

Ca să mai facă rost de ceva în plus, Lis a închiriat un apartament, cu 200 € lunar, iar jocul de păcănele îi mai bagă în buzunar, ocazional, câteva sute de lei.

Ieri, fostul primar al Capitalei a postat pe contul de Facebook o fotografie, în care ţine în braţe un ursuleţ, un buchet imens de trandafiri roz, şi două pâini.

Contactată de Click!, Oana (40 de ani), soţia lui, ne-a povestit despre această reclamă la o florărie: ”Îl ajutăm pe un prieten, nu facem publicitate pe bani. Ne scoate la o masă în oraş sau dacă Viorel vrea să vină acasă cu un buchet de flori, ia de la ei. Mai merge şi acum la păcănele, mai câştigă ceva, mai îmi dă şi mie un ban de buzunar”. Oana nu are un loc de muncă, însă este studentă la Psihologie, la Universitatea ”Hyperion”, din Bucureşti.


    Au fost Shrek şi Fiona la o emisiune tv
Au fost Shrek şi Fiona la o emisiune tv

”Am dat deja două examene, aştept notele. Îmi pare rău că se termină anul universitar, mie îmi place să merg la facultate, plus că eu nu mai citisem o carte de douăzeci de ani”.

Ea a mărturisit că a rămas şi fără încălţăminte: ”La şcoală, la mall, merg în aceiaşi papuci. De doi ani de zile nu mi-am mai cumpărat nici măcar o pereche de sandale. Am preferat sa bag bani în cursuri, în pregătirea mea, în dezvoltarea mea personală. Şi nu regret. Vine o vreme când te loveşte viaţa şi n-ai ce face. Trebuie să te maturizezi”.


    Viorel Lis a îmbrăcat si costumul celebrului personaj Omul-păianjen
Viorel Lis a îmbrăcat si costumul celebrului personaj Omul-păianjen

Viorel a fost diagnosticat cu epilepsie şi cu diabet, iar în martie 2018 a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă “Elias”, cu “stare confuzională”, după ce a acuzat vertij şi dureri la nivelul capului.

Anul trecut,  a fost operat de colecist la Spitalul Floreasca, iar înainte de Paşte a suferit un accident vascular cerebral: ”Viorel e mai bine, însă în ultima vreme se enervează cam des şi din orice, ne certăm şi din fleacuri, dar nu mai pun la suflet, căci şi aşa este destul de bolnav”, ne-a mai dezvăluit soţia fostului politician.  

A fost primarul Capitalei doi ani

Născut în Zărneşti, Braşov, în 1944, Viorel Lis a avut o ascensiune profesională  frumoasă.  În  perioada 16 ianuarie 1997-13 noiembrie 1998 acesta a fost  interimar, după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României, iar  în perioada 13 noiembrie 1998 - 26 iunie 2000 a fost ales primarul Bucureştiului. A demisionat apoi din PNŢCD şi şi-a fondat un partid propriu denumit Partidul Noua Generaţie.

În 2004, a fost candidatul din partea Partidului Noua Generaţie la postul de primar general la alegerile locale din Bucureşti, 2004. A mai fost căsătorit, iar din prima căsnicie are doi copii, Alina şi Adrian. În 2011 s-a însurat cu Oana.


    S-au căsătorit în urmă cu şapte ani
S-au căsătorit în urmă cu şapte ani
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Dan Negru, prezentoator Kanal D
foto1 la sfinxB jpg
rachete patriot
Muncitor jpg
image
image
image
image
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg