Un celebru dresor canin îşi vrăjeşte animalele cu muzică

Ultima actualizare:

    Mihai Nae s-a ocupat şi de câinele lui Pepe
Mihai Nae s-a ocupat şi de câinele lui Pepe

Unul dintre cei mai populari instructori de dresaj canin din ţară, la care şi-au adus căţeii vedete precum Pepe, Amna sau Mistreţu’, are o strategie interesantă de a-şi distra elevii necuvântători – le cântă. Iar ei, vrăjiţi, se ridică în două lăbuţe, îl acompaniază, chiar dansează. Acest „succes” l-a convins pe instructor să se lanseze în muzică.

„Pe muzica mea niciun câine nu poate sta locului. Am campioni care imediat ce încep să cânt, se învârt pe loc, stau în două lăbuţe şi dau din cap. Ei m-au convins să revin pe scenă după mai bine de 10 ani. De aceea, fiecare apariţie, fiecare videoclip va fi cu unul sau mai mulţi căţei, pentru că ei îmi dau şi mai mult curaj de a presta în faţa publicului”, spune instructorul Mihai Nae.

Zis şi făcut. Recent, a lansat o piesă de dragoste cu un videoclip foarte sensibil în care joacă Nico, ispita de la Insula Iubirii, alături de doi câini. Unul dintre ei este Uranus, un cane corso clasat printre cei mai frumoşi 10 câini din lume.

Mihai Nae nu e străin de domeniul muzical. S-a format ca muzician în Televiziunea Română, petrecându-şi o bună parte din copilărie prin studiourile de filmare. La 14 ani, Mihai devenea o mică vedetă şi câştiga aproximativ un milion de lei pe lună, gratie emisiunii „Kiki Riki Miki". A prestat 12 ani ca solist vocal (trupa Factor), cel mai fericit moment fiind când a apărut prima dată în faţa publicului pentru a promova „Cold day", prima piesă compusă de el şi de clăparul său de atunci, Mircea Elisei. Acum, Mihai Nae promite să fie cel mai bun cântăreţ-dresor şi să îmbine cele două pasiuni aducând zâmbete şi făcând spectacol.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net