Un DJ român pune muzică folclorică în cluburi. Ce planuri are cu piesele Irinei Loghin

Ultima actualizare:
D.J. Clanker, pe vremea când cântărea 130 kg
D.J. Clanker, pe vremea când cântărea 130 kg

A remixat piesa “Constantine, Constantine”, a ajuns la Untold cu ea, iar acum DJ Clanker Jones are planuri mari şi pentru alte melodii populare, interpretate de Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Sofia Vicoveanca sau de naistul Gheorghe Zamfir. Click! îţi spune cine e artistul care are aceste planuri îndrăzneţe.

Numele lui adevărat este Bogdan Alexandru, este din Bacău şi are 33 de ani. O perioadă s-a numit DJ. Khan şi a lucrat la mai multe posturi de radio din Bucureşti şi din ţară. Însă, la un moment dat, când nu mai avea ce să facă în muzică, şi-a dorit să se reinventeze şi a găsit repede şi ideea. Acum se numeşte D.J. Clanker Jones şi el este cel care a adus pe piaţă conceptul de piese populare remixate, care au ajuns la diverse festivaluri, cum a fost cel de la “Untold”, de anul acesta. Din păcate, deşi el mixase piesa “Constantine, Constantine”, s-a zvonit că Dimitri Vegas & Like Mike şi-ar fi adus contribuţia.

„Acum trei ani mi-am propus să introduc în cultura şi în muzica românească piese combinate cu folclor românesc, ceea ce nu exista până acum. Un concept nou – muzică electronică combinată cu folclor românesc - remixată. Sunt primul, nu a mai făcut nimeni acest lucru. Lumea încă nu ştie de cine sunt făcute piesele, pentru că sunt mai multe.  «Constantine» sau «Cine a pus cârciuma în drum» sunt doar câteva. Au fost reportaje la TV, pe toate site-urile, dar nimeni nu ştia de cine sunt făcute”, ne-a spus tânărul, care e pregătit să pătrundă în piaţa de afară.

Momentan doar Mihai Morar de la Radio Zu îi difuzează melodia “Sălcioara”. „Mi-a plăcut foarte mult muzica populară, de mic. Am fost DJ la nişte nunţi acum ceva ani şi de atunci mi-a rămas în cap că pot pune o piesa dance şi una populară”, povesteşte el. Vocea de pe piese este a Veronei Adams din Galaţi, iar grupul de fete “Fetno” au coregrafii pe piesele lui. „Am multe piese făcute, precum «Bucovina plai cu flori», «Cârciuma din drum» sau «Constantine».

Cum a ajuns în cluburi? „În două ore am terminat-o, am pus-o pe YouTube şi apoi am tot primit semnale de la prieteni, care îmi trimiteu filmuleţe din cluburi, unde se puneau piesele mele. În patru zile am început să fiu sunat şi chemat să pun muzică în cluburi”, ne-a mai spus el. Ce urmează? „Vreau să duc conceptul în toată lumea, muzica folclorică, ceea ce ne reprezintă ca români. Avem o muzica frumoasă, e păcat să o irosim. Aş vrea să lucrez cu Inna şi Irina Rimes, dar şi cu Irina Loghin, Maria Dragomiroiu şi Sofia Vicoveanca, Gheorghe Zamfir, să le prelucrez piesele”, a mai spus Dj-ul.


    D.J. Clanker, pe vremea când cântărea 130 kg
D.J. Clanker, pe vremea când cântărea 130 kg

A avut 130 de kilograme!

La un moment dat, Bogdan Alexandru a ajuns să cântărească 130 de kilograme. Nu era atent la ce mânca şi, cum pierdea nopţile prin cluburi, s-a îngrăşat. “La 22 de ani am avut 130 de kilograme. Până când, la un eveniment în Iaşi, cu băieţii de la Partidul Kiss Fm, n-am putut să agăţ nimic în seara aia, iar o fată mi-a zis că-s gras rău, că nu se uită nimeni la mine. Şi atunci am zis că trebuie să slăbesc, iar în 6 luni am slabit 75 de kilograme. Sală, dietă, sală, dietă. 4 ore pe zi de sală şi dietă. Nimic prăjit, fără carne, legume fierturi, fără pâine, legume. De atunci nu m-am mai îngrăşat. Am învăţat foarte multe, am citit cărţi de nutriţie, nu am mers la nutriţionist. Din dieta mea n-a lipsit grepfruit-ul, mierea, morcovul în fiecare dimineaţa şi seara, câte un pahar de sfeclă rasă. Şi cel putin patru ore de somn”, ne-a povestit tânărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net