Valentina Pelinel a născut un băiețel perfect sănătos


    Valentina Pelinel a născut, miercuri (8 iunie), un băiețel sănătosfoto: Arhiva Personală
Valentina Pelinel a născut, miercuri (8 iunie), un băiețel sănătosfoto: Arhiva Personală

Valentina Pelinel a născut miercuri (8 iunie), în jurul orei 16. Vedeta în vârstă de 35 de ani a devenit mama unui băiețel perfect sănătos, după ce a avut una dintre cele mai controversate sarcini din showbiz-ul românesc.

Se pare că după un travaliu de şase ore, Valentina Pelinel a ales să nască prin cezariană. Deși a anticipat mult aceste momente, fostul fotomodel încă nu s-a gândit la un nume pentru micuț, întrucât și-a dorit „să-i vadă ochișorii” înainte de a lua o decizie. Cu toate acestea, în primele luni ale sarcinii, vedeta a afirmat că bebelușul „o să aibă un nume de sfânt”.

Valentina Pelinel a intrat în clinică prin parcarea subterană
Valentina Pelinel a intrat în clinică prin parcarea subterană

Valentina Pelinel a născut. Este sau nu bebelușul lui Cristi Borcea?

Pe parcursul celor nouă luni, Valentina Pelinel a fost întrebată de nenumărate ori dacă poartă în pântece urmașul lui Cristi Borcea. De fiecare dată, vedeta a reușit să evite cu eleganță să ofere un răspuns concret și să confirme informația. Cu toate acestea, mai multe surse au dezvăluit pentru Click! faptul că Pelinel s-ar fi inseminat artificial cu „sămânța” fostului șef dinamovist, în schimbul unui contract prin care aceasta se dezice de orice fel de drepturi financiare.

„Borcea va recunoaște acest copil doar dacă vrea. Au făcut acel act de donație, iar el nu poate fi forțat să facă nimic, e pur și simplu un donator. Nici pensie de întreținere nu este obligat să plătească pentru acest copil. Totul depinde numai de el”, au declarat pentru Click! surse din apropierea familiei Borcea.

Valentina Pelinel a născut. Se retrage din viața publică

Au fost 40 de săptămâni de foc pentru Valentina Pelinel, timp în care vedeta s-a aflat în permanență în lumina reflectoarelor. La începutul lunii mai, fostul fotomodel a afirmat răspicat că, după naștere, se va retrage din viața publică. Motivul? Nu vrea să fie distrasă de la a-și îndeplini rolul de mamă. Rămâne de văzut dacă se va ține de cuvânt.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg