Valentina Pelinel, la momentul adevărului: "Am fost o fată săracă” Ce alte mărturisiri a făcut vedeta

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel este răpitoare la orice oră din zi, în orice ipostazăFoto: Arhivă personală
Valentina Pelinel este răpitoare la orice oră din zi, în orice ipostazăFoto: Arhivă personală

Valentina Pelinel (34 de ani) arată trăsnet și ştie mereu să înfierbânte imaginaţia bărbaţilor. Puțini știu, însă, despre frumoasa blondă că a avut o copilărie destul de grea.

În prezent, Valentina Pelinel este unul din cele mai apreciate manechine din România. De-a lungul timpului, vedeta a cunoscut faima și a avut parte de câştiguri fabuloase. Însă Valentina Pelinel nu a trăit dintotdeauna pe picior mare. "Am fost o fată săracă. E o parte bună din treaba asta. Altfel am văzut viaţa la New York, altfel am văzut fiecare dolar pe care l-am câştigat, altfel te bucuri de lucruri când ai mâncat toată copilăria pâine cu unt, încălzită la un reşou. Eu când am plecat în America aveam doar 40 de dolari la mine, primiţi de la cineva. Când m-am dus la preselecţii, eu le-am spus că vin din România şi că nu am bani de haine, nu am cu ce să investesc în mine, pentru viitoarele preselecţii", a mărturisit Valentina Pelinel, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, prezentată de Florentina Fântânaru.

Chiar dacă, în prezent are o frumuseţe răpitoare, la începutul adolescenţei, Valentina Pelinel a povestit că era considerată... "răţuşca cea urâtă": "Eram foarte, foarte slabă. Purtam două perechi de pantaloni ca să par mai plină. La şcoală, copiii îmi spuneau "aragaz cu patru ochi". La 14 ani aveam deja 1.80 şi se întreba mama cât mai am de gând să cresc. Nu am mai crescut după vârsta de 14 ani", a mai dezvăluit Valentina Pelinel, în cadrul aceleiași emisiuni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net