Vali Vijelie și Carmen Rusu se despart după mai bine de 20 de ani! Soția manelistului nu-i mai iartă ultimul episod de infidelitate

Ultima actualizare:

Cunoscutul cântăreț de manele Vali Vijelie se află pe punctul de a pierde ceea ce-i mai de preț pentru el, și nu, nu este vorba de bani sau faimă, ci de familie. Recent, Carmen Rusu, soția acestuia, a anunțat că divorțează de tatăl copiilor lor, după ce el a fost surprins alături de o altă femeie, în toiul nopții.

image

Vorba cântecului: „Să iubești două femei”, Vali Vijelie, conștient sau nu, a făcut o alegere: aceea de a rămâne cu „pofta inimii”, în timp ce „mama la copii” a decis că s-a încheiat seria infidelităților din partea acestuia. Totuși, ce făcea celebrul manelist în timp ce Carmen Rusu anunța public divorțul?

Vali Vijelie, preocupat de cariera muzicală în plin scandal de divorț

Paparazzii CanCan l-a surprins recent pe Vali Vijelie în compania unei alte femei. Imaginile obținute au făcut înconjurul Internetului, iar soției lui cu siguranță nu i-au făcut plăcere acele ipostaze - imaginile pot fi văzute AICI.

Carmen Rusu a mărturisit pentru Fanatik faptul că s-a rupt lanțul de iubire și a decis să divorțeze de cel care i-a fost soț vreme de mai bine de 2 decenii. 

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața.

Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el.”, a declarat soția lui Vali Vijelie pentru sursa amintită.

În timp ce mama copiilor săi lansa vestea că se separă de el, manelistul se preocupa de cariera muzicală și îi punea pe fani la curent cu câteva versuri din noua sa melodie care urmează a fi lansată, semn că nu ar fi foarte afectată de tot ceea ce se întâmplă. În dreptul unei imagini din clipul video al piesei care urmează să apară, Vali Vijelie a transmis și un mesaj:

„Și ce dacă lumea mă va judeca/ Să mă supăr niciodată/ Am fost și golan și băiat bun/ Le-am făcut pe toate în viață”, este refrenul piesei ce urmează să fie lansată de Vali Vijelie.

Vali Vijelie anunța lansarea unei noi piese / foto: Captură Video Instagram
Vali Vijelie anunța lansarea unei noi piese / foto: Captură Video Instagram

Vali Vijelia a călcat, din nou, pe bec! 

Mare parte din viața artistului a fost asemănătoare melodiilor cu care a încântat publicul: s-a împărțit între cariera muzicală și viața de familie, în paralel având grijă să-și bucure inima în companie diverselor amante cu care a fost surprins de presă de-a lungul timpului.

Carmen Rusu și Vali Vijelie au împreună patru copii: lorin, Rafi, Cati și Nuțu. Aceștia sunt deja oameni în toată firea și au un drum croit în viață. Artistul se menține pe linia de plutire în cariera muzicală, însă pe plan personal, din nou a dat greș.

În urmă cu două zile, publicația amintită l-a surprins în compania unei domnișoare, în miez de noapte. Manelistul nu s-a sfiit să își manifeste public sentimentele. În decursul weekend-ului trecut, Vali Vijelie a fost surprins într-o benzinărie în apropiere de Fântâna Miorița. 

Și nu, nu s-a aflat acolo pentru a face plinul de combustibil bolidului în valoare de aproximativ 250.000 de euro, ci pentru a aștepta o brunetă care a coborât din Uber și, fără nonșalanță, a intrat în mașina artistului. 

Într-una din imaginile surprinse de cancan.ro se poate observa cum Vali Vijelie, într-un moment neașteptat, a ciupit posteriorul brunetei care-l însoțea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net