Cu se ocupă copiii lui Vali Vijelie. Ce meserii modeste au, în ciuda faptului că tatăl lor este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști

Cunoscut pentru cariera strălucitoare din industria muzicală, Vali Vijelie alege să fie extrem de atent atunci când vine vorba de viața personală și familie. Manelistul și soția sa sunt părinții a patru copii: Florin, Rafi, Cati și Nuțu, despre care nu s-au cunoscut foarte multe aspecte. Află din rândurile de mai jos cu ce se ocupă aceștia. 

Vali Vijelie și copiii lui / foto: social media
Vali Vijelie și copiii lui / foto: social media

Recent, Vali Vijelie a decis să ofere câteva informații despre copii lui, mai exact, despre meseriile alese de către aceștia. În timp ce restul fraților săi au locuri de muncă în domenii modeste, doar Nuțu, mezinul familiei, a ales să urmeze calea tatălui său. 

Vali Vijelie, declarații despre copiii lui 

Invitat în cadrul emisiunii online „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, celebrul cântăreț de manele și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit despre cariera copiilor săi. Așa aflăm că o parte din urmașii lui Vali Vijelie nu și-au dorit o viață în lumina reflectoarelor, motiv pentru care au ales să practice meseriile dorite. 

„Florin lucrează ca instalator, Rafi lucrează ca șofer, Cati este la master. I-am zis: „Tati, ce îmi doresc eu la ora actuală e să devii notar”. Chiar aseară am avut o discuție cu ea, sunt foarte puține locuri pe București, sunt cam vreo 50 de persoane pe un loc și sunt 5 sau 6 locuri.

Și i-am zis: „Tată, acum vedem dacă ai învățat sau nu ai învățat.”

Sunt bucuros când o văd că tot timpul învață, unde pleacă ia cărțile cu ea și le pune în mașină, când vin acasă o găsesc tot așa la masă învață și în afară de asta, și muncește”, a declarat Vali Vijelie în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Nuțu: „Tata e Vali Vijelie”

Cu toate că Nuțu a decis să aibă o carieră muzicală, tânărul aflat la început de drum nu vrea să se folosească de numele tatălui său. La un moment dat, Nuțu a dezvăluit în cadrul unui podcast că este fiul lui Vali Vijelie.

„Băi, Nuțule, vreau să le dăm o mare bombă de la început. Cine e tatăl tău?”, a fost întrebarea primită de Nuțu din partea realizatorului podcastului cu pricina. 

„Tata e Vali Vijelie, dar nu mă folosesc de numele lui. Eu sunt M6, nu am vrut ajutorul lui. Bă, sunt două genuri diferite. Dacă voiam să mă folosesc de numele lui, puteam să o iau pe altă parte, dar nu îmi place partea trapului. Chiar nu-mi place.

Da, aș putea să am deschidere peste tot, dar am preferat să fie numele meu atât. Tatăl meu și-a făcut talentul pe partea lui de muzică, vreau să-mi fac și eu talentul pe partea mea”, a răspuns Nuțu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net