Drama cumplită din viața lui Vali Vijelie. Nimeni nu știa ce durere se ascunde în sufletul lui: „Nu aveam cum să dau înapoi”

Drama cumplită din viața lui Vali Vijelie. Nimeni nu știa ce durere se ascunde în sufletul lui, însă în emisiunea lui Denise Rifai, artistul a dezvăluit ce tragedii a trăit. Cântărețul de manele a mărturisit că nu își mai serbează ziua de naștere de mult timp, iar asta are legătură cu pierderea părinților săi.

Drama cumplită din viața lui Vali Vijelie
Drama cumplită din viața lui Vali Vijelie

Drama cumplită din viața lui Vali Vijelie

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, artistul a vorbit despre faptul că nu își mai organizează ziua de naștere de când și-a pierdut mama. Mai exact, chiar la o zi după aniversarea sa, mama lui a murit. 

Eu sunt născut pe 7.07 și niciodată nu-mi fac ziua de naștere. Terminasem casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac o petrecere. Am trimis-o pe soția mea acasă la ea și mi-a spus că nu se simte bine. A dus-o la spital, eu nu am mai făcut nicio petrecere. Și de atunci nu-mi mai fac ziua!”, a povestit Vali Vijelie în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Nimeni nu știa ce durere se ascunde în sufletul lui

Artistul a fost întrebat cum a reacționat la această tragedie și dacă vreodată s-a simțit neîndreptățit de divinitate.

„Nu. N-ai cum să te superi pe Dumnezeu. Nu am cum! Dacă aș fi avut putere, aș fi dat să trăiască mama o veșnicie, dar asta nu se întâmplă doar la mine, ci la toată lumea.”, a mai spus Vijelie.

La scurt timp și tatăl său a murit, chiar în zi de sărbătoare. Ce este și mai tragic este faptul că fix în ziua în care și-a înmormântat tatăl, artistul a trebuit să urce pe scenă fiind constrâns de un contract și nu a putut sta nici măcar la pomană. 

„Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo.

Nu aveam cum să dau înapoi. Iar a două dată care m-a marcat a fost ziua de 7 iulie. Chiar de ziua mea i s-a făcut rău mamei mele şi a trebuit să merg cu ea la spital şi nu am mai avut cum să îmi serbez ziua. De atunci, nu îmi mai serbez ziua de naştere. Nu mai îmi fac ziua niciodată. De multe ori îmi fac copiii şi prietenii suprize, dar eu nu mă mai pregătesc de ziua mea”, mărturisea Vali Vijelie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net