Vântur fuge de la ”Cerbul de Aur” direct în India! Ce contract baban o așteaptă la Bollywood

Ultima actualizare:
Iulia Vântur și-a construit o carieră de succes în India
Iulia Vântur și-a construit o carieră de succes în India

Senzuala Iulia Vântur va prezenta trei seri ale Festivalului „Cerbul de Aur”, de la Brașov, în perioada 30 august-1 septembrie, după care va zbura cu avionul spre India, unde locuiește de șapte ani. Presa internaţională a anunţat ce proiect important o așteaptă acolo pe fosta gazdă a emisiunilor „Ferma Vedetelor” şi „Dansez pentru tine” (PRO TV).

Fermecătoarea Iulia Vântur (38 de ani) a oferit un interviu exclusiv pentru Click!, în care ne-a povestit despre oferta primită din partea TVR pentru „Cerbul de Aur”, dar şi despre planurile ei în India, după acest eveniment.

„Tocmai am lansat o nouă piesă, compusă de Himesh Reshammyia pentru filmul Genius, se numeste “Pyar De, Pyar Le”, videoclipul a apărut deja. Urmează să se lanseze alte două piese în două filme diferite, însă nu sunt anunţate încă oficial. Și lucrez la un proiect diferit, care va începe foarte curând. Voi povesti la momentul oportun. În continuare înregistrez piese în studio”, ne-a mărturisit acum câteva zile fosta gazdă a emisiunilor “Dansez pentru tine” şi “Ferma Vedetelor”, de la Pro TV.


    Iulia Vântur și-a construit o carieră de succes în Indiafoto: arhivă personală
Iulia Vântur și-a construit o carieră de succes în Indiafoto: arhivă personală

Mai multe site-uri din India au scris că, după ce se va întoarce în ţara sa adoptivă, Iulia va juca într-un film indian finanţat de firma de producţie „Salman Khan Film”, a actorului Salman Khan. Presa din India a scris deja că Iulia este în tratative avansate cu regizorul şi producătorul Prem Soni. Acesta vrea să-i ofere româncei rolul principal în următorul său film, partener urmând a fi, după toate probabilitățile, actorul Randeep Hooda (42 de ani), bine cotat la Bollywood, care a jucat deja în peste 35 de pelicule. Actorul are în lucru trei pelicule în India şi apoi probabil va începe filmările pentru acest nou proiect cu Iulia Vântur, dacă se vor concretiza negocierile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net