Văru’ Săndel, după ce a avut Covid-19! «Mă dureau ochii în cap și implanturile din gură!»

Ultima actualizare:

    Văru’ Săndel s-a îmbolnăvit de Covid-19 în decembriefoto: arhiva personală
Văru’ Săndel s-a îmbolnăvit de Covid-19 în decembriefoto: arhiva personală

Sandu Pop alias Văru’ Săndel a trăit un coșmar, în decembrie anul trecut, când a fost infectat cu noul coronavirus. Actorul în vârstă de 48 de ani a făcut o formă medie de Covid-19 și nu a ajuns la spital, fiind tratat acasă de soția sa, Maria, de profesie medic. Simptomele, însă, au fost destul de grave și l-au pus la pământ pe actor.

„Covid-ul a venit înainte de sărbători, în decembrie. A venit doar cu un frison și fără febră. Mi-am luat temperatura și era până în 37. Stare proastă, frison, durere de mușchi, durere de ochi. Durerea de ochi era așa de mare, că nu suportam deloc lumina, stăteam cu jaluzelele trase. Mă dureau ochii în cap și implanturile din gură. Nu am mers la spital, pentru că am doctorița în casă. Era gravă starea mea. A zis soția: «nu mergem la spital decât dacă nu mai poți respira». Am luat un antiviral rusesc și vitamina C”, a povestit actorul, la Kanal D.

Văru’ Săndel: „După patru zile, am leșinat!”

Fiul său, Andrei, a luat și el virusul, însă a făcut o formă mai ușoară decât actorul. „Copilul Andrei l-a luat și el în aceeași zi, dar i-a trecut într-o zi. După patru zile, eu am crezut că s-a terminat și am ieșit prin curte. Și, dintr-o dată, mi-a venit rău și pe budă m-a luat o deshidratare... Nu mă puteam ridica de pe toaletă. După încă o zi de deshidratare, am leșinat”, a mai povestit Văru’ Săndel.

Virusul a lăsat însă urme în organismul slăbit al actorului. „La analize s-au văzut niște reminiscențe, la plămâni aveam o mare oboseală. La tomograf s-a văzut ceva, nu e de speriat, dar e. O lună nu eram eu, lipsă de concentrare, deși eram negativ. Eram cu mintea un pic în urmă. Foarte parșiv virusul acesta, e construit bine ca să doboare oamenii”, a mai spus actorul.

Citește și:

Când e Covid-19, când e altă afecțiune? Iată ce alte cauze pot avea simptomele specifice coronavirusului!

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net