Viața zbuciumată a lui Codruț Kegheș. Și-a pierdut sora și fratele în accidente tragice

Ultima actualizare:

    De la 1 martie, Codruţ revine cu “Cronicuţa” la Prima TV
De la 1 martie, Codruţ revine cu “Cronicuţa” la Prima TV

Cu un ochi râde, cu altul plânge! De ani de zile, ne-a amuzat şi ne-a făcut serile mai vesele, dar niciodată n-am ştiut ce se ascunde în sufletul lui. Omul responsabil cu umorul la Prima TV, la “Cronica Cârcotaşilor”, dar şi la noua emisiune, “Chef Dezbrăcatu”, are o poveste de viaţă sfâşietoare. Codruţ Kegheş ne-a vorbit, în exclusivitate, despre dramele prin care a trecut.

În spatele glumelor sale şi a zâmbetului politicos pe care îl afişează de fiecare dată, Codruţ este un om obişnuit, cu probleme, greutăţi şi drame din care mulţi poate nu şi-ar mai fi revenit. Vedeta tv a găsit însă mereu puterea de a depăşi cele mai grele momente şi de a-şi îmbărbăta şi susţine mama, o femeie greu încercată.

„Mama a mai fost căsătorită şi a avut doi copii. Din păcate, prima căsnicie s-a încheiat tragic: fostul ei soţ s-a spânzurat”, şi-a început  prezentatorul povestea. „Mama s-a recăsătorit şi astfel am apărut eu pe lume. M-a născut la 40 de ani. Din păcate, şi sora, şi fratele meu au avut un destin tragic. Sora mea a murit chiar de ziua mamei, pe 8 noiembrie 1979, la 26 de ani, pentru că a fost muşcată de un câine turbat”, ne-a dezvăluit Codruţ Kegheş.


    În copilărie, alături de mama sa
În copilărie, alături de mama sa


    În spatele zâmbetului se ascunde o adevărată dramă
În spatele zâmbetului se ascunde o adevărată dramă

Destinul le-a mai rezervat încă o tragedie, la şapte ani distanţă. ”Fratele meu a murit şi el când avea 30 de ani. A căzut peste el o poartă la serviciu şi a murit pe loc. Am încercat mereu să fiu alături de mama, să o încurajez şi să o iubesc. Acum, ea este foarte bolnavă şi de multe ori îmi spune că am fost trimis de Dumnezeu pentru a avea grijă de ea. Aş vrea să spun că omul din spatele lui “Cătălin Dezbrăcatu” este un om normal. Chiar dacă are problemele lui, ca orice alt om totuşi, zâmbetul este mai important decât orice”, ne-a mărturisit Codruţ, care revine de azi pe micile ecrane de la Prima TV, de la ora 20.30, cu „Cronica Cârcotaşilor”.

Cunoscut drept prezentator, alături de Şerban Huidu şi Ioana Petric, la “Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV, Codruţ Kegheş (45 de ani) a debutat la emisiunea “Banc Show”, unde a făcut lumea să râdă cu glumele lui. Acolo a fost remarcat de cei care pregăteau “Cronica Cârcotaşilor” şi a fost cooptat în echipă, devenind astfel “Cătălin Dezbrăcatu” şi apoi prezentator al emisiunii.


    Mama vedetei, în scaunul cu rotile
Mama vedetei, în scaunul cu rotile

Începe al 35-lea sezon din «Cronica Cârcotaşilor»

simeon stalpnicul png

De azi, 1 martie, la Prima TV revine “Cronica Cârcotaşilor” cu al 35-lea sezon. “Vestitorii primăverii”, sunt Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş, care de abia aşteaptă să ajungă în casele fanilor “Cronicii Cârcotaşilor” de la ora 20.30. În prima zi de primăvară a anului, odată cu sezonul 35, revin pe tv bâlbele şi Top Ruşinică. În această primăvară, emisiunea împlineşte 17 ani de la difuzarea primei ediţii, iar echipa promite un sezon fabulos. Codruţ Kegheş ne asigură că e pus pe fapte mari, numai să scoată zâmbete telespectatorilor: “E cel mai greu pe aşa vremuri, să faci omul să zâmbească, iar atunci când vorbim de «Cronica Cârcotaşilor» e de apreciat şi de luat în seamă faptul că discutăm de cea mai longevivă emisiune de după revoluţie. Şi cel mai longeviv personaj, Dezbrăcatu’. Aşa că, aştept şi sezonul 80 de aici sau din alte locuri ale planetei”, spune el. “Cronica Cârcotaşilor” a debutat pe micul ecran în 2000, iar în cele peste 35 de sezoane a devenit un brand de televiziune.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net