VIDEO Flick Domnul Rimă, nuntă cu fast la Oradea, cu Loredana pe scenă. Ce chefuri celebre au mai fost în weekend

Ultima actualizare:
Roxana Blagu s-a măritat cu Andrei  Badiu şi şi-au creştinat fiul, pe Sasha
Roxana Blagu s-a măritat cu Andrei Badiu şi şi-au creştinat fiul, pe Sasha

Pentru vedete viaţa merge înainte, chiar dacă în România se înregistrează zilnic peste 2.000 de cazuri de coronavirus. Zilele trecute, Flick Domnul Rimă, Roxana Blagu, Valentin Sanfira, Andreea Bălan şi magicianul Robert Tudor au petrecut la cununii, botezuri şi zile de naştere.

După cununia secretă din Creta, Filcea Sebastian Andrei, alias ”Flick Domnul Rimă”, s-a cununat religios în weekend, la Oradea, cu Denisa Hodişan, fostă ”Miss Planet”, actualmente antrenoare de fitness. ”Un oraş al faptelor bune. Casă de piatră, dragii noştri! La mulţi ani, Oradea, azi de ziua ta!”, a scris naşul Daniel Buzdugan, în dreptul fotografiilor din biserică.

Magicianul Robert Tudor şi David, băiatul lui
Magicianul Robert Tudor şi David, băiatul lui

Cununia religioasă a avut loc la Biserica cu Lună din Oradea în cursul zilei de duminică, iar petrecerea, la care au participat apropiaţii cuplului, s-a ţinut la localul Ambasador, scrie ebihoreanul.ro. Atmosfera a fost întreținută de diva Loredana Groza, care a cântat șlagărul "Bună seara, iubito!" pentru dansul mirilor.

"Cuvintele nu pot descrie ce am simțit. Ești un soț minunat, un bărbat perfect, un suflet divin. Te iubesc dinainte să te cunosc, te iubesc acum și pentru totdeauna. 11.10.2020", a scris superba mireasă în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Cât curaj! Andreea Bălan s-a pozat cu 27 de invitaţi
Cât curaj! Andreea Bălan s-a pozat cu 27 de invitaţi

Ce mireasă sexy a avut solistul Valentin Sanfira!

Şarmantul solist de muzică populară Valentin Sanfira (31 de ani) a renunţat la burlăcie! El şi Codruţa Filip (24 de ani) au decis să nu anuleze evenimentul programat încă de acum doi ani, când nimic nu prevestea ce vremuri grele vor veni. Ei şi-au unit destinele pe o pajişte din Snagov.

Andreea Bălan şi-a serbat fiica cea mare, Ella
Andreea Bălan şi-a serbat fiica cea mare, Ella

Iniţial, pe listă figurau 300 de invitaţi, însă numărul lor a fost drastic redus. Fostul prezentator al emisiunii “Mama mea găteşte mai bine” (Prima TV) ne povestea, despre planurile de nuntă şi despre viitoarea soţie, cu câteva luni înainte de pandemie: “Da, mă însor pe 10 octombrie. Iubita mea, Codruţa Elena Filip, e o fată minunată, că de aia o iau de soţie. Am cunoscut-o la Kanal D, la Teo Show. Ea cânta muzică uşoară, e masterandă la Drept şi acum e angajată la ANAF". 

Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași zi


    Roxana Blagu s-a măritat cu Andrei  Badiu şi şi-au creştinat fiul, pe Sasha
Roxana Blagu s-a măritat cu Andrei Badiu şi şi-au creştinat fiul, pe Sasha

Şi, tot weekendul trecut, a avut loc un dublu eveniment în familia Roxanei Blagu (34 de ani), care a bifat botezul fiului, Sasha, născut cu trei luni în urmă, dar şi cununia religioasă cu tatăl micuţului, Andrei Badiu (40 de ani): “Gata, am trecut de stresul botezului. Cununia religioasă a fost o surpriză pentru invitaţii noştri. Pot spune că începând de miercuri au fost unele dintre cele mai stresante zile din viaţa mea! Din cauza restricţiilor şi a situaţiei actuale a trebuit joi să anunţ aproximativ 40 de persoane dragi să nu mai vină. Persoane dragi, familie şi prieteni extrem de apropiaţi, de care îmi este dor, şi abia aştept să ne putem vedea când toată această perioadă atât de urâtă pentru întreg globul va trece! Înainte de toate, sănătatea e cea mai importantă! Sasha a fost cel mai cuminte bebeluş şi nu a plâns o secundă. Ba, mai mult, a fost atât de curios şi de atent la tot ce se întâmplă în timpul slujbei de parcă înţelegea tot! Suntem binecuvântaţi cu aşa minune”, a menţionat celebra mămică.

Mirii și nașii
Mirii și nașii

Magicianul Robert Tudor și Andreea Bălan, petreceri pentru copii

Un alt personaj monden, magicianul Robert Tudor (35 de ani), fost concurent la “Românii au talent” (PRO TV), a decis să-şi aniverseze fiul, pe David, care a împlinit 5 ani. Robert şi soţia Elena au organizat un party în aer liber alături de aproximativ 30 de invitaţi: ”5 ani minunaţi, La mulţi ani, David!”.

Tortul a fost superb
Tortul a fost superb

Pe 9 octombrie, Ella, fiica cea mare a Andreei Bălan (36 de ani) şi a lui George Burcea (32 de ani), a împlinit 4 anişori, dar a fost serbată cu fast pe 11 octombrie. De la party nu au lipsit naşii Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, Andreea Antonescu, Amna, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea şi nici alţi prieteni de-ai solistei, care au venit cu micuţii lor: “Sunt cea mai fericită când le văd pe Ella şi Clara fericite. Azi Ella împlineşte 4 anişori frumoşi. Aceşti ani, în care am descoperit cea mai profundă şi necondiţionată formă de iubire, au trecut într-o clipă şi parcă ieri o ţineam în braţe pentru prima oară. Tot ceea ce contează pentru mine, este ca ele să fie împlinite, sănătoase şi să aibă parte numai de lucruri frumoase. La mulţi ani, iubita mea prinţesă”, a scris vedeta pe Facebook.

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit pe 10.10.2020
Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit pe 10.10.2020

Citește și:

Flick s-a însurat în secret, în Creta. Denisa Hodișan, fostă "Miss Planet", este oficial "Doamna Rimă"

Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași zi. Ce mireasă frumoasă a fost! Imagini de la petrecere

image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png