VIDEO Florin Călinescu despre pandemia de coronavirus: ”Vin vremuri apocaliptice”

Ultima actualizare:

    Florin Călinescu a vorbit pe larg despre cum vede situația pandemiei de coronavirus
Florin Călinescu a vorbit pe larg despre cum vede situația pandemiei de coronavirus

Florin Călinescu (63 de ani) a comentat pe larg despre pandemia de coronavirus. Acesta a vorbit live pe contul său de Facebook, pentru fani, chiar în ziua de Forii, despre această situație care ne-a schimbat viața cu totul. ”Vin vremuri apocaliptice”, este de părere celebrul actor.

Florin Călinescu a ales se adreseze publicului pentru prima dată de când a izbucnit pandemia de coronavirus.

Pe 12 aprilie, de ziua lui de nume, acesta a avut intervenție pe pagina sa de Facebook de aproape 40 de minute, care a avut un succes răsunător. Nu mai puțin de 1,8 milioane de persoane l-au urmărit. 

A vorbit despre situația exporturilor de lemn din pădurile patriei, despre cei care ne conduc, dar și despre criza de coronavirus care s-a abătut și asupra noastră.

Florin Călinescu consideră că toată siutația a fost pusă la cale de marile puteri și că este vorba de fapt despre un război nevăzut, armele fiind de data aceasta virușii.

Florin Călinescu: ”Situația este datorată marilor puteri”

”Situația actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acționezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, și atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână și funcționează tăcut. Virusul are calm, are răbdare și pe care-l prinde îl articulează. Dacă ești bătrân și ai comorbidități asta este o poveste... Așadar, gâlceava între America, Rusia și China produce efectele pe care le vedem astăzi... Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanțare fizică. Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit și dorit. Vor să experimenteze și să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetățeni. Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac”, este de părere vedeta de la Pro TV.

Totodată, Călinescu consideră faptul că Dumnezeu nu are nici o legătură cu ceea ce trăim acum, deși unii ar încerca să acrediteze această teză.

”Nu are nici o legătură. Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva. Biserica greacă și cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis stați acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la școală. Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu? Ieșiți și rezemați-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiți în viață, și gândiți-vă la El! Și nu V-a întârzia să apară. Pentru asta este bucuria și imensitatea Lui, deși suntem milioane, El îi apare fiecăruia. Experimentul, cred eu, iscant de acești cetățeni mondiali funncționează și vei vedea ce o să urmeze. Pentru că exercițiul iscat de acest virus va fi continuat, o dată la nu știm câți ani. Omenirea trebuie disciplinată, trebuie ținută în botniță și în mănuși... Nu mai scoți soldații, armata, avioane, bombe, plus punerea pe bot a lumii arabe. Vedeți că prețul petrolului este mai jos decât înainte de război și lucrurile așa vor funcționa de astăzi înainte. Frica trebuie să păzească pepenii, care suntem noi. Iar alinirea României la dansul ăsta internațional funcționează... Încolonarea noastră la doi, trei metri pentru a merge să luăm bucățica aceea necesară a traiului veiții... Ăsta e scopul poveștii să vadă dacă frica funcționeză, și funcționează, să vadă dacă oamenii pot fi disciplinați, deci adio libertate, liberalism, liberă circulație, decât dacă au ei nevoie să trimitem mână de lucru la cules de spaaranghel, acum e vremea sparganghelului, nu a căpșunilor, și atunci trece și Germania, și Austria, și Spania peste orice penademie și noi înghesuim marfarele pe aeroporturi să trimitem oameni la muncă... Or să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a ființei umane vizavi de mâncare. Ținuți din trei în trei metri la magazin nu are scopul să nu ne îmbolnăvim”, consideră actorul.

Toată intervenția acestuia o puteți urmări în filmulețul atașat.  

Citește și

Lui Florin Călinescu i s-a făcut rău la "Românii au talent". A cerut intervenția medicilor

Pe asta chiar nu o știați despre Florin Călinescu. Ce făcea la 27 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net