VIDEO Gabriela Cristea i-a rupt turta mezinei Iris. Ce a ales fetița de pe tăviță

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de nașii lui Iris, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanufoto: Instagram
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de nașii lui Iris, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanufoto: Instagram

Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea! Prezentatoarea tv și soțul ei, Tavi Clonda, i-au organizat petrecerea de turtă mezinei familiei, Iris. Petrecerea a fost organizată înainte de instituirea carantinei în Corbeanca, acolo unde aceștia locuiesc, iar toți invitații a venit cu testele Covid la zi.

“A fost o petrecere mică, dar cu oameni speciali. Pentru cârcotași, petrecerea a fost făcută înainte de carantină și ne-am testat cu toții”, a ținut să precizeze Gabriela Cristea, pe contul ei de Instagram. Soția lui Tavi Clonda a postat pe Instagram mai multe imagini și chiar filmulețe de la eveniment, la care ai fost prezenți și nașii micuței, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Nașa Cristina Șișcanu i-a pus pe tăviță lui Iris mai multe obiecte, printre care: cheile de la mașină, pixul, cartea, seringa, inelul cu diamante, microfonul, peria de păr etc. Spre surprinderea tuturor, fiica cea mică a Gabrielei Cristea a ales 3 obiecte și anume: cartea, apoi seringa și banii. “Mami te iubește mult de tot. N-am înțeles-o pe aia cu seringa, dar dacă tu vrei să faci asta, mami și tati te susțin din tot sufletul și o să faci tot ce vrei tu. Eu nu-ți doresc decât să fii sănătoasă, norocoasă în viață, să-ți dea Dumnezeu fericire și noi o să fim pe lângă tine să te iubim, să te aplaudăm pentru tot ce faci. Te iubește mami din toată inimioara”, i-a spus Gabriela Cristea fetiței ei, care a împlinit doi ani pe 17 martie.

Citește și:

EXCLUSIV Gabriela Cristea, cel mai sincer interviu de Crăciun: "Meseria de casnică e cea mai grea din lume"

INTERVIU Gabriela Cristea, despre noua dietă, marea revenire la TV și secrete de cuplu: "Sunt soția aproape perfectă"

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net