VIDEO Imagini cu Faimoșii și Războinicii în avion, în drum spre Dominicană. Ce concurenți au plecat să asiste la finala Survivor 2021

Ultima actualizare:

    Raluca Dumitru și Ana Porgras au stat una lângă cealaltă, în avionfoto: Instagram
Raluca Dumitru și Ana Porgras au stat una lângă cealaltă, în avionfoto: Instagram

Se apropie cel mai tensionat moment al concursului "Survivor România", de la Kanal D. Marea finală va avea loc sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20.00, însă până atunci în Republica Dominicană trebuie să ajungă și foștii concurenți. Aceștia s-au îmbarcat în avion, pentru încă o mare aventură.

Vineri dimineața, în Aeroportul Henri Coandă, s-a reunit gașca de la Survivor România. Foști concurenți s-au îmbarcat în avion, pentru a-i susține direct din Republica Dominicană, pe finaliști. La această oră, (vineri, 9 iulie, ora 20.00) Faimoșii și Războinicii, însoțiți de echipa de la Kanal D, se află în zbor spre țara superbă din Marea Caraibilor, care timp de 6 luni a fost casă pentru mulți dintre ei.

Cine se află în avion, în drum spre Dominicană

Cornelia Ionescu, realizatoarea emisiunii "Ștafeta mixtă", difuzată online pe www.wowbiz.ro, se află în avion cu concurenții și i-a ținut la curent pe fanii emisiunii, la cald, înainte de decolare. Din imaginile publicate pe Instagram, observăm atmosfera relaxată, efervescența cu care Faimoșii și Războinicii au plecat spre locurile unde au consumat intrigi, tensiuni, dar și clipe emoționante, și unde, unii dintre ei, au legat prietenii trainice.


    Faimoasa Andreea Antonescunși Războinicul Lucian BarbuFoto: Instagram
Faimoasa Andreea Antonescunși Războinicul Lucian BarbuFoto: Instagram

În aeronava care a făcut escală la Istanbul, și care îi va purta apoi pe concurenți timp de 12 ore, spre Dominicană, se află, printre alții, Ana Porgras, Raluca Dumitru, Sebastian Chitoșcă, Ștefan Ciuculescu, Mellina, Sindy, Cătălin Moroșanu, Sorin Pușcașu, Alin Sălăjean, Musty, Irisha, Starlin, Roxana Nemeș, Majda, Andreea Antonescu, Cucu, Maria Hîngu etc.

"Suntem gașcă mare, vreo 20 de persoane, care am plecat spre Republica Dominicană. Toată lumea este pe live. Așa se pleacă în Republica Dominicană, cu un vibe foarte bun", s spus, pe live, Cornelia Ionescu, corespondentul Wowbiz.

Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România, cel care va veni acasă cu trofeul și cu premiul de 250.000 de lei. Vineri, 9 iulie, înaintea consiliului de eliminare, în joc pentru finala Survivor au rămas Zannidache de la Faimoși și Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Maria Chițu de la Războinici.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Elena Marin, eliminată înainte de marea finală. "Mai era un singur pas"

SURVIVOR 2021 Elena Marin, mesaj acid pentru Raluca Dumitru: "Interesul poartă fesul”. Ce a spus despre Zanni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net