VIDEO Isterie în aeroport, la sosirea lui Zanni, câștigătorul de la Survivor 2021. L-a așteptat și Alex Velea

Ultima actualizare:

    Concurenții Survivor 2021 s-au întors în țarăFoto: Captură Video
Concurenții Survivor 2021 s-au întors în țarăFoto: Captură Video

Concurenții emisiunii Survivor România 2021 s-au întors în țară, după finalul show-ului sportiv, câștigat de Zanni. Acesta din urmă a fost așteptat în aroport cu o adevărată „galerie”!

Zanni a fost întâmpinat cu multă voie bună la sosirea în aeroport, cei care au venit să îl felicite pe câștigătorul de la Survivor România fiind mulți la număr. Zanni a fost chiar purtat pe brațe de către aceștia, asemenea starurilor rock la concerte.

Concurenții de la Survivor 2021 au venit acasă

Însă nu numai el a fost primit regește! Se pare că show-ul de la Kanal D a avut mare succes anul acesta, având în vedere că și ceilalți doi finaliști, Andrei Dascălu și Marius Crăciun, au avut parte, fiecare, de echipa proprie de suporteri.

După ce a colaborat pe plan muzical cu Alex Velea, Zanni se pare că s-a integrat foarte bine și în grupul de protejați al artistului, acesta numărându-se acum printre băieții de la studio-ul Golden Boy Society. La primirea călduroasă a lui Zanni au partipat, astfel, și ei, în frunte cu Alex Velea care poate fi văzut pe filmare, aproape de Zanni.

Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor 2021 

Zanni a câștigat „Survivor România” 2021 și își dorește tare mult să se stabilească la casa lui. „Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Faimosul în finala „Survivor România”. 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net