VIDEO Maria Constantin, cea mai sexy apariție a ei într-un videoclip. Lansează piesă cu Cristi Dules

Ultima actualizare:

    Maria Constantin și Cristi Dules, colaborare de senzație
Maria Constantin și Cristi Dules, colaborare de senzație

Maria Constantin și Cristi Dules, colaborare inedită și surprinzătoare, mai ales dacă ne gândim la stilurile muzicale diferite pe care le interpretează cei doi, dar și la faptul că vin din două lumi muzicale diferite!

Noua melodie, care se numește “Parfumul tău” și promite a fi noua senzație pe piața muzicală, a fost înregistrată și compusă de Edy Talent, acesta ocupându-se și de regia și producția videoclipului lansat în 21 Noiembrie. Colaborarea a venit în urma propunerii lui Cristi Dules, artist cunoscut pentru piesele care s-au auzit în multe cluburi din România și care s-a bucurat de-a lungul timpului de mult succes în rândul fanilor!

“Pentru că ne-am tot întâlnit la diferite evenimente de-a lungul timpului, m-am gândit să o întreb pe Maria dacă vrea să colaborăm la o piesă, chiar dacă nu cântăm amândoi același gen muzical și pentru că, oricum, aveam în plan, după mult timp, să lansez o piesă cu o fată. Aveam piesa și mi s-a părut potrivită vocea ei. Am sunat-o, i-am trimis piesa, i-a plăcut și am stabilit cand să vină la studio. Acolo ne-am înțeles foarte bine asupra piesei, mai ales că Maria are studii și experiență. Apoi am filmat un videoclip pe care urmează să îl lansăm în data de 21 noiembrie și sperăm să le placă oamenilor: atât piesa, cât și ideea de colaborare dintre noi“, spune Cristi Dules.

După cum se știe deja, Maria Constantin este interpretă de muzică populară, dar mereu a cochetat cu mai multe genuri muzicale, dând dovadă că muzica este cea mai mare pasiune a ei. A studiat pian, 12 ani de flaut, iar în prezent este încă studentă la UNMB Bucuresti, dar și profesor de canto clasic, muzică ușoară și jazz!

“Am avut mereu abordări inedite din punct de vedere muzical, spun eu, pentru că tot timpul am încercat să fiu altfel ca și artist, iar asta se pare că mi-a și reușit! Am fost prima artistă de muzică populară care a abordat și alt gen muzical, participând la Vocea României, am imprimat diferite piese, nu doar din folclor și, deși nu am avut până acum colaborări cu alți artiști, am acceptat cu mare bucurie propunerea lui Cristi Dules, fiindcă îmi place foarte mult stilul și vocea lui din punct de vedere muzical, considerându-l o voce foarte buna, și pentru ca mi s a părut inedit acest proiect! Apoi totul a decurs destul de repede, pentru că știți cum e cu artiștii ...uneori creativitatea vine imediat, dacă sunt pe aceeași lungime ! Abia așteptăm impresiile publicului și nu cred ca ma Înșeală intuiția nici de aceasta data când spun ca aceasta piesa va fi HIT!”, spune Maria Constantin.

Ascultă aici trailerul piesei care se lansează sâmbătă, 21 noiembrie

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg