VIDEO Mașina Oanei Zăvoranu, accidentată în plină zi: «Am fost la Poliție»

zavoranu jpeg
Oana Zăvoranu, fosta soție a lui PepeFoto: Arhivă personală

Oana Zăvoranu a anunțat în urmă cu câteva clipe că mașina ei a fost lovită chiar în fața casei sale de un angajat al unui restaurant, care făcea livări. Revoltată că bărbatul care i-a accidentat automobilul nu a vrut nici măcar să-și asume greșeala, aceasta a recurs la ajutorul autorităților.

Șoferul încerca să parcheze în fața autovehiculului său pentru a merge să livreze mâncare unor vecini de-ai Oanei, timp în care i-a lovit mașina. Pentru a demonstra că nu aruncă cu acuzații, Oana Zăvoranu a publicat înregistrarea video a momentului surprinsă de camerele de luat vederi instalate în imobilul său.

Bruneta este deranjată de cele întâmplate, adresându-i-se șoferului cu multe cuvinte jignitoare și asigurându-l că va rămâne fără permis de conducere și fără mulți bani, după ce va fi nevoit să îi repare bolidul.

Oana Zăvoranu, revoltată după ce i-a fost accidentată mașina

„Ia uitați-vă cum ieri, un cretin care aduce mâncare de la glovo undeva prin vecini, nici nu se sinchisește că dă peste mașina mea parcată regulamentar pe locurile de parcare personale din fața casei! Băi d*****, tu nu ai văzut că sunt camere de supraveghere peste tot, de le vede orice prost…bine, mai puțin un prost atât de nesimșit ca tine!

Ca idee, sunt vreo 18 camere la exterior și alte 20 în casa. Unde te crezi mă? Pe maidan?…mai și vine paznicul și te întreabă ce ai făcut și te uiți ca *** la poarta nouă la el. 

Am fost azi la Poliție și vei fi sunat Luni să te duci și tu, iar pt asta vei rămâne fără carnet și îmi vei repara și mașina, să vezi ce grijuliu ai să fii de acum înainte când te mai ‘joci’ tu așa înainte-înapoi. Jur că dacă erai un om cu bun simț, care se comportă cum era normal și firesc în atare situație, nu îți făceam nimic. 

Norocul nostru este că avem camere de supraveghere peste tot, dar dacă își găsește un om mașina tamponată de câte unul ca tine, și nu are camere ce poate să facă? Voi, genul ăsta de ***** până nu sunteți luați de urechi și arși la buzunar nu vă faceți bine că sunteți din născare așa…hai sictir!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram. 

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
mugur mihaescu jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Tanczos Barna conflict cu Declic FOTO captură video
Jair Bolsonaro le face cu mâna susținătorilor FOTO AFP
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu