VIDEO Piesa "Oameni", cântată de Andreea Esca, Smiley, Florin Călinescu, alături de alte 24 de vedete. Motivul e nobil

Ultima actualizare:

Gest impresionant al celor mai importanți artiști din România, care și-au reunit notorietatea și vocile într-un imn, pentru a veni în sprijinul luptei împotriva pandemiei. Ascultați șlagărul "Oameni", adaptat vremurilor pe care le trăim.

În contextul vremurilor dificile pe care le traversează România și întreagă lume, 27 dintre cele mai cunoscute personalități în spațiul public autohton și-au unit vocile pentru un mesaj emoționant “oameni, voi oameni, semănați cu iubire, câmpia din voi”.Nouă versiune a cântecului lui Aurelian Andreescu, “Oameni”, a fost realizată la inițiativa casei de discuri Roton și este un îndemn la solidaritate și sprijin pentru sistemul medical extrem de solicitat în aceste zile, fiind o invitație la donații către asociația Dăruiește Viață, care construiește spitalul Modular 1 Elias, pentru a crește numărul de paturi pentru pacienții cu COVID-19.

Cele 27 de vedete, în ordinea apariției

În ordinea apariției, Cabral, Smiley, Connect-R, Delia Rus, Maia Morgenstern, Amalia Enache, Mihail, Florin Călinescu, Tudor Ionescu (Fly Project), Mihai Morar, Paul Iorga, Cosmin Selesi, Andreea Esca, Margareta Pâslaru, Gina Pistol, Dani Ionescu (Dl. Goe), Adrian Șînă, Dana Rogoz, Virgil Ianțu, Bruja, Sânziana Negru, Otravă, Sore, Florian Rus, Valeria Stoica, Jean Gavril și Pavel Bartoș iau parte în clipul postat pe conturile de socializare Roton, unde fiecare interpretează un vers din piesă cântată de Aurelian Andreescu și compusă de Marius Țeicu. Lansată în 1973, "Oameni" are un mesaj de iubire și susținere, de înțelegere a propriei persoane și ar putea oricând deveni un sprijin emoțional și pentru cei care o ascultă în izolare. 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net