VIDEO Prin ce emoții a trecut Lili Sandu cu sarcina: „Exista riscul unui avort”. A anunțat sexul bebelușului!

Ultima actualizare:

    Lili Sandu a anunțat sexul bebelușuluiFoto: Captură Video
Lili Sandu a anunțat sexul bebelușuluiFoto: Captură Video

Lili Sandu a dezvăluit sexul bebelușului! Viitoarea mămică, mai emoționată ca niciodată într-un filmuleț în care ea și partenerul ei, Silviu Țolu, s-au filmat în timp ce citeau rezultatele testului, pentru reacție autentică.

Deși inițial Lili Sandu, însărcinată în 4 luni, și partenerul ei, modelul Silviu Țolu, doreau să țină această informație pentru ei înșiși, iată că viitoarea mămică a anunțat, în cele din urmă, care este sexul bebelușului.

Prin intermediul unui filmuleț publicat pe platforma YouTube, Lili a povestit prin ce momente tensionate a trecut până în prezent cu sarcina, dar și răspunsul la întrebarea „e băiat sau fetiță?”.

Lili Sandu, emoții mari în timpul saricinii

Lili Sandu a povestit cum, în timpul unei vacanțe în Italia, seara, a simțit o sângerare care a dus-o direct la camera de urgență, chiar în Ajunul Crăciunului. Vedeta a stat mai multe zile internată, speriată fiind că ar putea face un avort și pierde sarcina. În cele din urmă însă, totul a fost bine, iar dacă tot era în spital, Lili a făcut atunci și prima ecografie a bebelușului.

„Aseară la 11 și jumătate, în ajunul Crăciunului, am simțit o sângerare. Am ajuns la spital, m-am internat de urgență. Acum sunt în spital și există riscul unui avort și mă rog să fie bine...Sunt în ziua Crăciunului și mă rog la Dumnezeu să facă o minune. Cât de mult mi-am dorit copilul acesta..”, spunea Lili Sandu printre lacrimi și suspine, la momentul respectiv.

Lili Sandu și Silviu Țolu vor avea un băiețel

Din fericire, doctorii i-au asigurat ulterior pe cei doi parteneri speriați că bebe era bine și că totul este în ordine. După ce s-au întors în țară, cei doi viitori părinți au făcut testul Harmony, prin care se poate afla dacă bebelușul suferă de malformații genetice, dar care anunță și sexul acestuia. Extrem de emoționați, Lili și Silviu s-au filmat în timp ce citeau rezultatele, iar marele anunț a fost făcut: cei doi vor avea un băiețel! 

Lili 40) a mărturisit că ea credea în tot acest timp că bebelușul va fi fetiță, însă, în cele din urmă, important este că testul, care este indicat pentru femeile trecute de o anumită vârstă, a arătat că micuțul este perfect sănătos.

Citește și:

Lili Sandu a publicat primele imagini cu burtica de gravidă! Silviu Țolu, mesaj romantic pentru viitoarea mămică

FOTO Câte kilograme a luat Lili Sandu în sarcină. Și-a etalat mândră burtica deja măricică!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net