VIDEO Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare! Fiul artistului: «S-a dus la ceruri cu respect»

23 septembrie 2021
article img
Saxofonistul Kadin Năsturică a muritfoto: Facebook

Muzica lăutărească a mai pierdut un nume greu! Cumplita veste despre decesul marelui saxofonist Kadin Năsturică a adus multe regrete și durere atât în sânul familiei sale, cât și în inimile colegilor de breaslă.

Kadin Năsturică a murit la 18 septembrie 2021, la vârsta de 71 de ani, în urma un stop cardio-respirator. Marți, artistul a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

Înmormântarea, la care au participat familia, dar și colegii de breaslă și fanii saxofonistului, a avut loc la Cimitirul Ghencea 3. Sfâșiat de durere, fiul artistului, Elvis Năsturică a postat pe rețelele sociale un video emoționant de la funeraliile impresionante ale tatălui său, care a fost înmormântat cu onoruri militare și în sunet de fanfară.

article img
Kadin Năsturică a fost înmormântat cu onoruri militare

„Mulțumesc Armatei Române pentru respectul și onorurile pentru tatăl meu. Mulțumesc domnului General Croitoru și nu în ultimul rând părintelui care a făcut o slujbă extrem de emoționantă. Tatăl meu s-a dus la ceruri cu respect și onoare, așa cum a meritat! Cel mai bun, cel mai frumos, cel mai dulce om! O să fiu toată viața mândru că am avut un tată atât de bun și deosebit!”, a scris fiul acestuia, Elvis Năsturică, pe pagina sa de Facebook.