VIDEO Smiley a lansat o piesă dedicată fetiței sale: "Ai adus soarele cu tine, pentru noi este răsărit"

12 martie 2021
image
Gina și Smiley sunt părinții unei fetițeSursă foto: Arhivă personală

Pe 9 martie, Smiley a pornit, cu emoție și fericire, pe un drum nou alături de Gina Pistol. Cei doi au deveni părinții unei fetițe de nota 10 și sunt pregătiți să revină acasă în formulă de trei. Smiley a marcat unul dintre cele mai importante momente din viața sa așa cum știe cel mai bine, prin intermediul muzicii. Iată ce melodie a lansat, pe 12 martie. Cântecul este dedicat femeii speciale din viața lui.

Smiley și Gina au devenit părinți pe 9 martie. Cu puțin timp înainte de a intra în sala de naștere, Gina a filmat un clip simpatic alături de Smiley în care a vorbit despre emoția pe care o resimțea la gândul că își va ține, în sfârșit fetița în brațe. După ce micuța a venit pe lume, artistul a scris un mesaj plin de sensibilitate pe pagina personală de Instagram, iar felicitările nu au întârziat să apară. 

image
Smiley și Gina Pistol au făcut un filmuleț simpatic, cu doar câteva ore înainte să devină părințiSursă foto: Arhivă personală

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Găsiți mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris și Smiley pe rețelele sociale.

image
Gina și Smiley au devenit părinți pe 9 martie Sursă foto: Arhivă personală

Smiley a lansat o melodie dedicată Ginei

Însă Smiley a dorit să îi ureze bunvenit fiicei sale așa cum știe cel mai bine! A intrat în studio și a înregistrat o melodie pe care a dedicat-o Ginei Pistol, femeii care l-a făcut tătic. Artistul îi transmite Ginei că nu a mai iubit pe nimeni până să o întâlnească și că alături de ea a învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Cântecul sensibil a fost lansat pe 12 martie, la doar trei zile de la nașterea fetiței.

image

Cu un videoclip în care apare într-o expoziție de tablouri care-l surpind în cele mai importante momente din cariera lui artistică, Smiley montează pe peretele vieții sale cea mai recentă si emoționantă schiță, care le încununează pe toate celelalte de până acum. ”O să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult”, este convingerea lui Smiley încă de la prima întâlnire cu cea mai mare dragoste din viața lui.

image

”Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici și metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere și o premieră să lucrez direct cu Smiley în relația de regizor-actor și suntem foarte bucuroși de ce am realizat.”, a declarat artistul Dorian care semnează regia clipului ”Până la tine”, alaturi de Nicu Drăgan ca editor și director de imagine.

Mesaj emoționant de la Pavel Bartoș

Un mesaj aparte a venit de la Pavel Bartoș, prieten și coleg cu Smiley, la PRO TV, de atâta amar de vreme. "Acești doi oameni sunt cei mai fericiți oameni de pe această planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia (n.r. mezina lui Bartoș), care l-a pregătit din timp pe al meu prieten pentru acest moment! Andrei, bine ai venit în clubul tăticilor! Moș Crăciun există! #bucuriepură I-am pupat și v-am pupat!", a scris Pavel pe rețelele sociale.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif