VIDEO Umilinţă pentru Mihai Gâdea. Ce i s-a întâmplat

Ultima actualizare:

    Mihai GâdeaFoto: Antena 3
Mihai GâdeaFoto: Antena 3

Tânărul care a fost filmat, pe data de 1 decembrie, în timp ce cânta, la pian, inmul românesc într-o staţie de metrou din Amsterdam, a refuzat invitaţia lui Gâdea de a veni în emisiunea lui.

Valentin Astănculesei a cântat imnul în aplauzele a zeci de oameni, olandezi şi români deopotrivă, iar filmuleţul cu el, în staţia de metrou din Amsterdam, a făcut zeci de mii de vizualizări pe Youtube.

În aceste condiţii, nu e de mirare că tânărul a primit, pe pagia lui de Facebook, multe felicitări şi chiar invitaţii de a veni în diverse emisiuni. Printre aceştia din urmă, se numără şi Mihai Gâdea, care l-a rugat pe tânăr să vină în emisiunea lui de la Antena 3.

Valentin Astanculesei cântă dumnezeieşte la pian
Valentin Astanculesei cântă dumnezeieşte la pian

Tânărul l-a refuzat, iar pe pagina lui de Facebook a mărturisit că nu este un simpatizat al Antenelor.

"Sunt copleşit de atâtea mesaje, vă mulţumesc frumos! N-am televizor şi nu ştiu ce emisiuni sau ştiri mai sunt, dar ştiu de la voi că am apărut azi la ştiri datorită share-urilor voastre şi vă mulţumesc! Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos şi mi-au pus la dispoziţie şi un pian şi cu toate că părinţii mei nu şi-ar mai fi încăput în pene de bucurie dacă m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atat mai puţin al domnului Gâdea şi consider că am luat cea mai bună decizie", a scris tânărul, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net