VIDEO Viorica de la Clejani a cedat nervos, în fața casei: «Lăsați-mi copiii în pace! Vreți să moară ca Mădălina Manole»?


    Viorica și-a spus of-ul marți noapte, în direct la emisiunea lui Dan CapatosCaptură Antena 1
Viorica și-a spus of-ul marți noapte, în direct la emisiunea lui Dan CapatosCaptură Antena 1

Scandalul în care a fost implicată Margherita de la Clejani a făcut-o pe Viorica, mama interpretei, să-și iasă din minți, marți noapte, în timpul emisiunii "Xtra Night Show" (Antena 1) prezentată de Dan Capatos. După miezul nopții, vedeta a ieșit în fața casei și aproape a început să plângă, în direct la TV, și să-și strige disperarea, din cauza faptului că Margherita (28 de ani) este arătată cu degetul.

Accidentul pe care Margherita de la Clejani (28 de ani) l-a provocat pe 23 mai, urmările lui și reacțiile protagonistei au făcut ca familia Clejanilor să fie în atenția tuturor. Margherita sau Marga, așa cum este cunoscută, a fost testată de polițiști cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, potrivit comunicatului emis de brigada rutieră din Capitală. Din partea Margheritei am văzut o atitudine sfidătoare, însă bieții ei părinți au ieșit public și au prezentat scuze. După ieșirea nervoasă din acel weekend, când i-a stropit pe jurnaliști cu furtunul, Viorica de la Clejani a mai avut o explozie și marți noapte.

Viorica Manole (47 de ani), mama solistei, nu a mai rezistat și, în timp ce soțul ei, Ioniță Manole (49 de ani), dădea interviu în fața casei lor pentru emisiunea de la Antena1, ea a ieșit la poartă nemachiată, cu părul vâlvoi și în haine de casă și a început să țipe: "Lăsați-mi copiii în pace! Eu sunt mama lor, eu am grijă de ei. Nu vreau să pățească și copiii mei cum s-a dus Mălina Olinescu și a murit de depresie, din cauza presiunii mediatice și a oamenilor. Am nervi și nu consum nimic. Sunt mamă, lăsați-mi copiii în pace. Vreți să moară ca Mădălina Manole? Vreți să moară, au omorât pe cineva? Dumnezeu îi pedepsește. Sunt lucruri mai importante în țara asta. Atât am rugăminte, în calitae de mamă: lăsați-mi copiii în pace! Eu mă mulțumesc că copii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții. E o țară plină de drogați și nu face nimeni nimic. De o săptămână sunt terorizată, nu pot să mă duc să mi iau apă, mâncare. Eu nu vreau ca Margherita, din cauza acestei presiuni, să-și ia zilele. Copiii mei au început să fie arătați cu degetul, să fie filmați", a fost o doar o parte din ceea ce a spus cântăreața in fața casei. A fost un strigat de disperare, al unei mame pentru copilul ei.

Citește și:

Ioniță de la Clejani își apără fiica și nevasta: “Margherita a avut o cădere de calciu. Viorica e ca o leoaică”

Margherita de la Clejani, sub influența drogurilor la volan. Fata lui Ioniță a provocat un accident în Capitală

horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
celine dion jpeg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png