Viorel Lis, de urgență la spital. Primele declarații ale soției

simeon stalpnicul png
Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral Foto: Arhivă Click

Fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a ajuns joi, 26 aprilie, de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice în zona capului. Cea care i-a fost alături și l-a însoțit pentru a-i fi făcute investigații a fost soția acestuia, Oana Lis.

Oana Lis trece prin momente tensionate după ce a trebuit să-l aducă pe soțul ei de urgență la spital, în urma unor dureri puternice de cap, pe care acesta i le-a semnalat. În jurul dimineții zilei de joi, Oana a ajuns împreună cu Viorel, în vârstă de 74 de ani, la spital, pentru a investiga cauzele durerii. În urma cercetărilor, doctorii au ajuns la concluzia că fostul primar al capitalei a suferit un accident vascular cerebral. „M-am speriat rău de tot, am mers la spital. El nu voia să meargă – bolnavul nu vrea niciodată. El zicea că se duce acasă să se culce. Dacă mergea să se culce paraliza sau murea. Este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a susținut Oana Lis, pentru Antena Stars.

Din cauza diagnosticului pe care Viorel l-a primit, medicii au decis să îl țină sub supravegherea lor atentă, fiind astfel internat în spital pentru o scurtă perioadă de timp. Oana a anunțat evenimentul și pe pagina personală de Facebook, povestindu-le prietenilor ei virtuali, întâmplarea. „Dimineața mea a început aşa… cu Vio la neurolog, pentru că îl cam durea capul… aşa cum am promis la căsătorie, la bine şi la greu”, a declarat Oana Lis ieri pe Facebook, mesajul venind în continuarea unei poze cu cei doi, în care Viorel Lis părea că nu se simte deloc bine.

simeon stalpnicul png
Poza publicată de Oana Lis, alături de partenerul ei de viațăFoto Facebook

În ultimii ani, Viorel Lis s-a mai confruntat cu probleme de sănătate care au necesitat vizite la spital, având nevoie chiar și intervenții chirurgicale, operându-se de colecist .Cuplul este împreună de peste 23 de ani, povestea lor de iubire începând când Oana avea doar 18 ani, iar Viorel era încă primarul Bucureștiului. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de atunci, căsătorindu-se ulterior în 2011.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Accident Suceava FOTO ISU png
Camera Deputatilor vot FOTO Inquam Photos
image
image
image
image
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu