Vedetele se relaxează cu un film bun! Ce preferințe au

Ultima actualizare:

    Vedetele iubesc să se relaxeze la cinema, sau acasă, uitându-se la un film bunfoto: Hepta
Vedetele iubesc să se relaxeze la cinema, sau acasă, uitându-se la un film bunfoto: Hepta

Comedii, thrillere, drame sau filme romantice, vedetele nu spun „nu” unui film bun. Îşi iau popcornul şi se relaxează singure sau alături de prieteni la cinema. Iată ce vedete sunt cinefile, dar şi cine critică domnişoarele care vin îmbrăcate la cinematograf ca la bal.

Chiar dacă sunt ocupate până peste cap, vedetele tot îşi fac timp din când în când şi pentru un film bun. Maria Radu se declară o cinefilă şi merge la cinematograf cu prietenii atunci când îi permite programul destul de încărcat. „Chiar dacă sunt ocupate până peste cap, vedetele tot îşi fac timp din când în când şi pentru un film bun.

Maria Radu se declară o cinefilă şi merge la cinematograf cu prietenii atunci când îi permite programul destul de încărcat. „Mă uit îmi plac foarte mult filmele vechi, de exemplu din anii '50, '60, din '70, mă uit şi la comedii, tot comedii vechi, ce am văzut în ultima vreme la cinema, mă refer la comedii sunt destul de slăbuţe”, a mărturisit ea. Atunci când preferă să rămână acasă şi să vizioneze un film în intimitatea căminului, artista mai dă şi iama în chipsuri sau floricele: „Prefer să ronţăi ceva, oricum sunt concentrată indiferent dacă am popcorn sau nu”.

Dana Săvuică nu ratează nici ea cele mai noi producţii cinematografice. Îi place însă cel mai mult să meargă la cinema de una singură. „Îmi place să mă duc singură la film, îmi place să nu mă streseze nimeni, să stau liniştită, să mănânc eu popcorn, să savurez filmul, să înţeleg sensul, să ascult dialogul, ştii? Îmi place foarte mult”, a mărturisit ea. Ce gusturi are Dana în materie de filme? Din cele mai variate: „În general îmi plac foarte mult filmele care au legătură cu viaţa reală, deci personaje reale, filme care desciu viaţa unor personaje interesante. Filmele istorice, de exemplu unul dintre filmele mele preferate este The king and I, sau The King's Speech sau Queen Elizabeth, sau am văzut toată seria de filme Jocurile Foamei”.

Şi Alin Gălăţescu este un împătimit al filmelor bune. Criticul de modă merge des la cinema prin mall-urile bucureştene, însă este foarte deranjat de "fauna" pe care o întâlneşte la tot pasul: „Fac din venirea la mall un gen de sărbătoare, un gen de loc în care să te expui, ceea ce nu ar trebui. E ca şi cum te-ai duce la tine la cumpărături alimentare de la un magazin de lângă şi te-ai aranja foarte tare, te-ai îmbrăca, ţi-ai face codiţe, ţi-ai pune gene, ţi-ai pune fustă scurtă, ca să-ţi cumperi nişte lapte şi nişte apă plată”. Cum ar trebui să arate o ţinută adecvată pentru o banală ieşire la mall, ne lămureşte chiar criticul de modă. „Nu trebuie să le arăţi nici sânii, nici cât de scurtă-i fusta, nici toc de 20, şi nici transparenţe. Până la urmă tre' să fii comod, tre' să fii decent, tre' să fii în spiritul tău”, a mai explicat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net