VUNK şi Antonia cu piesa «Pleacă», marii câştigători ai «Best Romanian ACT»

Ultima actualizare:

    Trupa Vunk şi Antonia
Trupa Vunk şi Antonia

Din 17 septembrie, timp de o luna, fanii artistilor Maximilian feat. MefX cu piesa "Sophie", Grasu XXL feat. Guess Who - "LaLa Song", Guess Who feat. deMoga - "Tot Mai Sus", CRBL feat. Helen cu melodia "K-Boom" si VUNK feat. Antonia cu "Pleaca" si-au sustinut preferatii cu voturile lor in competitia categoriei "Best Romanian ACT".

Marea castigatoare este trupa VUNK feat Antonia, care, cu piesa "Pleaca" a primit cel mai mare numar de voturi.

"Castigarea Best Romanian Act este cea mai mare bucurie a noastra din acest an, pentru ca am vazut, inca o data, cat de mult place romanilor piesa noastra. Totusi, vorba cantecului, maine o sa ne treaca, pentru ca acum suntem in faza in care putem sa fim primii artisti romani care castiga Best European Act. Asa ca rugam, din nou, fanii nostri si fanii piesei <Pleaca> sa ne voteze si la aceasta categorie si, impreuna, sa facem istorie", declara Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

Incepand de luni, 15 octombrie VUNK concureaza la "Best European Act" cu cei care au castigat sectiunile locale din Europa. Daca, dupa o saptamana de voting trupa va reusi sa treaca si de aceasta categorie, va intra in marea finala - "Worldwide Act", pentru care se voteaza din 22 octombrie pana pe 9 noiembrie.

Premiile MTV Europe Music Awards (EMA), aflate la cea de a 19-a editie, vor fi transmise live din Frankfurt, pe 11 noiembrie, la MTV Romania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net