10 sfaturi pentru un strip-tease perfect

Ultima actualizare:

1. Lasă-ţi complexele legate de corpul tău la uşă. Bărbaţii te vor goală, nu perfectă. În plus, nu este nimic sexy la o femeie care se ruşinează de corpul ei. Dacă aţi ajuns în punctul în care îţi pui problema unei şedinţe de strip-tease pentru el, înseamnă că deja îi placi aşa cum eşti.

2. Alege un cântec potrivit. Este mai uşor să te dezbraci pe o melodie lentă. Evident, nici una foarte lentă nu este recomandată, nu ai vrea să adoarmă înainte ca tu să îţi termini reprezentaţia.

3. Nu-ţi lăsa mâinile să atârne ca doi cârnaţi între piesele vestimentare date jos. Joacă-te cu părul, mângâie-te pe tot corpul şi dansează cu mâinile.

4. Dansează lent. Nu trebuie să fii o contorsionistă şi nici nu este nevoie de mişcări de hip-hop. Totul este să-ţi mişti şoldurile. Uita-te la dansul Salmei Hayek din "Fromd Dusk Till Dawn".

5. Nu fă asta când eşti în stare de ebrietate. Te vei simţi foarte prost a doua zi de dimineaţă. Şi, în plus, s-ar putea să te loveşti. Încearcă să explici apoi ASTA la Urgenţe.

Citeşte pe adevarul.es celelalte 5 sfaturi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net