20 de motive pentru a face sex cât mai des

Citeşte şi:

«După ce fac sex, nu mă mai excit câteva zile. Am o problemă?»

«Încă mai ţin la fostul. Este posibilă o reîmpăcare?»

«Amantul meu vrea să facem sex în grup. Ce să fac?» VIDEO

Nici aşa nu-i bine! Cât de greu e să ai un penis de peste 30 de cm? VIDEO

Sexul este sănătate curată. O viaţă sexuală activă şi sănătoasă te poate scuti de multe vizite la medici şi de multe medicamente cumpărate. De la dureri fizice la probleme de ordin psihic, de la o banală răceală până la diminuarea riscurilor de cancer, sexul este panaceul universal. Ai, acum, cu 20 de motive mai mult să faci sex mai des şi mai bine.

1. Relaţiile sexuale alină durerile de cap. De fiecare dată când faci dragoste, scade tensiunea care congestionează vasele de sânge ale creierului.

2. Sexul poate elibera o congestie nazală. Sexul este un antihistaminic natural, combate astmul şi alergiile de primăvară.

3. Să faci dragoste poate fi cel mai bun tratament de înfrumuseţare. Oamenii de ştiinţă au dovedit că atunci când o femeie întreţine relaţii sexuale produce o mare cantitate de estrogen, care conferă strălucire părului şi îl face mai fin. Acelaşi efect de netezire îl are şi asupra pielii. Totodată, estrogenul protejează inima.

4. Sexul este unul din cele mai sigure sporturi. Când faci dragoste, se tonifică şi se întăresc toţi muşchii corpului feminin. Este mai plăcut decât 20 de ture de piscină şi nici nu trebuie, ca în cazul alergatului, să-ţi cumperi pantofi de sport speciali.

5. Sexul lent, suav şi relaxant reduce posibilităţile de a te îmbolnăvi de dermatită, erupţii ale pielii, puncte negre şi coşuri. Transpiraţia produsă curăţă porii şi îţi face pielea mai strălucitoare.

6. Sexul te ajută să arzi toate caloriile acumulate la cina romantică dinainte de a ajunge în pat.

7. Sexul este un remediu sfânt al tratamentului pentru depresie. Când faci amor, se eliberează endorfine în fluxul sanguin, creând o stare de euforie şi lăsându-ţi o stare de bine inegalabilă.

Vezi şi:

«Cum îmi conving iubita să facă sex în grup»?

De ce suportă femeile sexul de proastă calitate

8. Sexul este tranchilizantul şi relaxantul muscular cel mai sigur din lume. Este de o mie de ori mai eficient ca Valiumul.

9. Cu cât faci mai mult sex, ai posibilitatea de a face tot mai mult. Un corp activ sexual conţine o cantitate mare de feromoni. Această aromă imperceptibilă te face să te simţi şi chiar să fii şi mai dorită.

10. "Un sărut pe zi ţine dentistul departe" ar putea înlocui sintagma cu mărul. Săruturile ajută saliva să cureţe dinţii şi diminuează cantitatea de acid care cauzează carii.

Află pe adevarul.es care sunt celelalte zece motive pentru care este bine să faci sex cât mai des.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg