3 vedete masculine, implicate în lupta împotriva cancerului la sân

„Dragele noastre, aşa cum voi aţi avut grijă de noi, aşa ne revine şi nouă sarcina să vă purtăm de grijă şi să vă invităm la un control de rutină. Nu vă neglijaţi sănătatea! Cancerul de sân este o afecţiune teribilă care, din fericire, depistată la timp, poate fi vindecată. Vă mulţumim că existaţi în vieţile noastre şi vă promitem că vom fi întotdeauna alături de voi, şi la bine, şi la rău", au declarat azi cei trei, foarte mândri că s-au implicat într-o asemenea campanie, al cărei mesaj este „Acum e rândul tău să ai grijă de mama ta".

Potrivit preşedintelui Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer, Cezar Irimia, cancerul de sân este mai frecvent în rândul doamnelor de peste 45 de ani, ca urmare a schimbărilor hormonale prin care trece o femeie. „Să avem grijă de mamele noastre şi să le dăruim o mamografie. Costă între 250 şi 300 de lei, dar faptul că le ştim sănătoase pe cele mai importante femei din viaţa noastră este nepreţuit. Prevenţia este echivalentul a o tonă de medicamente", a spus Cezar Irimia.

Campania despre cancerul la sân, numită "Nu am făcut destul", are loc pe toată durata lunii octombrie şi vizează atât femeile de peste 40 de ani, cât şi copii lor, adulţi responsabili. Informaţii despre cancerul la sân găsiţi pe www.invingemcancerul.ro.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg