7 obiecte ce nu trebuie să-ţi lipsească din "arsenalul sexual"

Ultima actualizare:

Poate că ai îndemânarea şi talentul necesar pentru a face faţă în dormitor, din punct de vedere sexual, dar partenerul/partenera va aprecia acel "ceva în plus" la care te-ai gândit, atunci când te aştepţi cel mai puţin. Ne referim la obiectele care pot îmbunătăţi, prelungi, înfrumuseţa, uşura şi a face mai plăcută "oferta" ta sexuală.

Sunt 7 obiecte care nu trebuie să-ţi lipsească din dormitor şi care trebuie avute mereu la îndemână. Dar nici prea aproape, pentru a nu strica, prin prezenţa lor, atmosfera înainte de sex. Vrei să afli care sunt acele şapte lucruri indispensabile în dormitor?

1. LubrifiantNiciodată nu ştii când e nevoie de el. Uneori ai nevoie ca lucrurile să alunece mai bine. Alteori, vrei să intre mai uşor. Indiferent pentru ce îl vei folosi, e bine să-l ai la îndemână. Lubrifiantele pe bază de apă sunt cele mai bune, mai ales dacă foloseşti prezervativul. Cele pe bază de ulei pot "fisura" bariera protectoare din latex.Lubrifiantul îl poţi folosi oricând, oricum. Chiar şi când "ea" vrea, dar lubrifierea naturală nu se produce. Îţi vei înteţi activitatea sexuală, astfel, garantat!

2. Ulei de masaj

Orice implică piele alunecoasă şi strălucitoare conduce la sex "zburdalnic" şi pasional. Sau cel puţin aşa ar trebui. Masajele sunt una din cele mai grozave tipuri de preludiu. Relaxează muşchii, corpul şi mintea şi îţi transpun partenerul/partenera în dispoziţia necesară pentru "acţiune". Un avantaj în plus pentru bărbaţi: cu un ulei de masaj ai pretextul perfect de a o dezbrăca, cu cel mai inocent motiv. Cele mai bune uleiuri de masaj au şi arome pe măsură, ceea ce va stimula din încă un punct de vedere dorinţa sexuală. Când alegi uleiurile, ţine cont de orice alergii, ale tale sau ale partenerului/partenerei.

Chiar dacă masajul senzual nu va fi o "opţiune" zilnică, pot exista zile când tu sau persoana iubită veţi dori un masaj relaxant şi destresant. Alteori, poate fi folosit chiar şi într-un mod mai "penetrant".

CITEŞTE AICI CARE SUNT RESTUL DE OBIECTE DIN ARSENALUL SEXUAL

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cristo velato sansevero jpg
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net