A câştigat 36.700 lei la Clickmania!

Ultima actualizare:

Trei sms-uri au schimbat viaţa unei familiei! Tatăl Deliei Suvejanu a jucat zi de zi la concursul Clickmania! bingo. Nu a ratat nici un tichet, iar cel gri i-a adus un câştig fabulos.

Bărbatul a cumpărat trei tichete gri, pe care le-a completat cu numele lui, al soţiei şi al fiicei. Cea din urmă a fost cea norocoasă. „Tata cumpără Click! mereu şi a zis să-şi încerce norocul la concurs.

A trimis 3 sms-uri cu seriile tichetelor şi al meu a fost cel câştigător. Suntem foarte fericiţi", ne-a declarat tânăra, care este studentă la Ştiinţe Politice şi lucrează în domeniul financiar. Pentru că ea a fost cea norocoasă, fata va primi toţi banii.

„Tata mi-a spus că banii sunt ai mei. O să-mi deschid un cont şi o să-i depun pe toţi acolo. Bineînţeles că şi părinţii vor avea acces la ei. O parte din bani îi voi folosi ca să călătoresc în străinătate", ne-a mai spus tânără încântată.

Concursul nostru a luat sfârşit ieri, după ce a făcut zeci de români fericiţi. Vestea bună e că premiul cel mare nu s-a dat încă. Trimite tichetele câştigătoare prin poştă la OP 33 CP 14 sau adu-le la sediul nostru (Şos. Fabrica de Glucoză nr.21) şi ai şansa să câştigi un autoturism la extragerea finală.  Data limita de trimitere este 12 noiembrie pentru tichetele trimise prin poştă şi 15 noiembrie dacă sunt aduse la adresa redacţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net