A doua femeie după Elodia: «Cioacă a fost iubirea vieţii mele»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ligia, fosta iubită a lui Cioacă, a vorbit despre relaţia ei de iubire cu soţul Elodiei, avocata care a dispărut în urmă cu câţiva ani.

Citeşte şi:

Elodia de Piteşti, găsită moartă pe plajă?

Primul soţ al Elodiei: «Am fost foarte fericiţi împreună»

Cioacă, de negăsit! Craniul ar putea să nu fie al Elodiei!

Invitată la Acces Direct, marţi, Ligia a dezvăluit că s-a îndrăgostit de el după ce l-a văzut la televizor.

"Mi-am spus că el este. L-am sunat, l-am cutat şi până la urmă am reuşit să mă întâlnesc cu el", povesteşte femeia.

Cei doi s-au întâlnit în Braşov, după care au cinat la un restaurant.

"După câteva zile m-a sunat, dar nu am vrut să-i răspund. L-am lăsat să fiarbă. Până la urmă, l-am sunat eu. I-am spus că vreau să-i cumpă maşina, în trei rate, ca să îl văd de mai multe ori. I-am dat vreo 13 mii de euro, cu mult mai mult decât costa", a spus Ligia.

simeon stalpnicul png

Femeia a dezvăluit că după un an de prietenie, au ajuns să fie iubiţi. Cioacă obişnuia să-i ceară bani: "nu mi-a restituit niciun leu, dar nici nu i-am cerut. Eu chiar l-am iubit şi am vrut să îl ajut. Vreau să fiu corectă.  În total i-am dat în jur de 20 de mii de euro, cu tot cu banii de pe maşină. El a vrut să-i cumpă şi apartamentul din Braşov, dar l-am amânat".

«Am simţit că va fi arestat»

"Nu a crezut că o să fie arestat în dosarul informatic. Poate dorea să-şi facă curaj. El a fost arestat pe 24 ianuarie,chiar de ziua mea. Am simţit că fi arestat. Am vorbit foarte puţin despre Elodia, dar mi-a spus că dacă s-ar întoarce nu o mai primea. Îmi spunea că nu e o mamă bună şi nici o soţie bună fiindcă pleca de acasă. Nu l-am întrebat niciodată dacă el a omorât-o pe Elodia.

Am fost un an şi trei luni amici, după care am devenit iubiţi. Nu mă aşteptam La un an de la arestarea lui, pe 24 ianuarie. A durat foate puţin relaţia noastră, doar două luni. Nu mai aveam încredere unul în celălalt. Eu aveam impresia că era materialist. Şi am încetat să-i mai dau bani, iar el nu mă mai căuta. Ne-am trimis câteva mesaje mai violente, dar în general Cioacă nu e un tip violent.

L-am văzut plângând de două ori. Spunea că nu mai suportă, era vorba despre Elodia. A doua oară a plâns la mine acasă. A izbucnit. Mi-a spus să îl ajut. M-am gândit că poate a vrut să mă impresioneze.

O singură dată am văzut un fel de animal în el. Eu îl tot minţeam, îl duceam cu vorba. Şi mi-a spus să «să nu-ţi baţi joc de mine», atunci am simţit. Când am vorbit ultima dată cu el mi-a spus să îl uit şi să plec din oraş. Părinţii mei au aflat că îi dădeam lui banii şi au spus exact ce a spus şi Lazarius că sunt puţin mobilată intelectual. Eu l-am iubit pe Cioaccă, a fost iubirea vieţii mele", a spus Ligia.

Cioacă crede că socrul său a murit că l-a acuzat pe nedrept

Exclusiv: Ipoteză: Elodia ar fi putut fi topită în crematoriul pentru animale de la Codlea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net