A fugit de dracu’ şi a dat de tac-su!

Ultima actualizare:
Stancu: «Ne-a rugat să  câştigăm pentru el»
Stancu: «Ne-a rugat să câştigăm pentru el»

După ce a forţat titularizarea lui Stancu şi Zapata în meciul de cupă cu Gaziantepspor, preşedintele Adnan Polat îi mai dă o lovitură „Regelui", tocmai de ziua lui: îl vrea înapoi pe Misimovici.

Citeşte şi

Stancu  Bom Bom

Cele mai scumpe transferuri din istoria Galatei

Hagi: ”Am jucat bine doar 60-70 de minute”

Hagi trebuie să-i plătească 15.000 de lire arbitrului Erol Ersoy

Hagi, criză  de nervi în vestiar!

Umbrele trecutului nu-i dau pace lui Hagi nici la Galatasaray! "Regele" a plecat în 2007 de la Steaua, după un scandal monstru cu patronul Gigi Becali, care se băga la echipă, iar scenariul pare a se repeta pentru antrenorul român şi pe malul european al Bosforului.

După meciul din cupă cu Gaziantepspor, de joi seară, presa turcă a scris că Zapata şi Stancu au fost titularizaţi la insistenţele preşedintelui Adnan Polat, omul numărul unu al Galatei.

Fericit că i-a ieşit mutarea, Polat l-a lăudat după meci pe „Motan", care a dat şi un gol: „Chiar mi-a plăcut de Stancu. E un fotbalist inteligent".

„Regelui" i se pregăteşte acum lovitura de graţie! Cotidianul „Fanatik" a scris ieri, de ziua lui Hagi, că başcanul Galatei este nemulţumit de jocul echipei, căruia îi lipseşte un „creier" la mijlocul terenului.

Aşa că Polat l-a tras deoparte pe Gică şi l-a anunţat că vrea să-l primească înapoi pe bosniacul Misimovici. Fostul jucător de la Wolf-sburg a fost dat afară de la echipă de Hagi, iritat de indisciplina sa şi de aerele de vedetă.

Crezând că şi-a încheiat socotelile cu Galata, Misimovici l-a făcut cu ou şi cu oţet pe român săptămâna trecută. „Hagi nu înţelege meseria de antrenor. Când lua o decizie, râdeam toţi de el, spunând că iar se prosteşte", a spus bosniacul.

Deşi l-a asigurat pe Hagi că postul său e în siguranţă şi că are timp până la vară să demonstreze că poate lua titlul în 2012, Polat s-a sucit. Intenţia sa de a-l aduce înapoi pe Misimovici este un gest clar că Hagi are zilele numărate, fiind greu de crezut că românul va fi de acord cu asta, a mai scris Fanatik.

Stancu: «Ne-a rugat să câştigăm pentru el»

Hagi a împlinit ieri 46 de ani. De ziua lui, „Regele" şi-a scos jucătorii la restaurant, unde le-a cerut să-i facă azi cadou o victorie în meciul cu Eskisehirspor.

Drogba, cadoul ideal  pentru «Rege»!
Drogba, cadoul ideal pentru «Rege»!

„Gică Hagi ne-a scos la un restaurant foarte frumos unde ne-a dat o masă. I-am urat sănătate, La Mulţi Ani şi să avem rezultate bune împreună. El ne-a rugat să câştigăm meciul din campionat", a declarat Bogdan Stancu la Pro TV. „Motanul" a mai spus că i-ar plăcea să şi marcheze, astfel cadoul să fie perfect.

Drogba, cadoul ideal pentru «Rege»!

Dacă supravieţuieşte până la vară la cârma Galatei, Gică Hagi ar putea pregăti unul dintre cei mai valoroşi jucători ai momentului. BBC a anunţat ieri că Didier Drogba va pleca în vară de la Chelsea, una dintre echipele interesate de transferul său fiind actuala echipă a „Regelui".


    Drogba, cadoul ideal  pentru «Rege»!
Drogba, cadoul ideal pentru «Rege»!

Ştirea a făcut senzaţie în presa turcă, dar transferul are şanse mici de realizare: Mourinho îl vrea şi el pe ivorian la Real Madrid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net