A furat 1.000.000 € pentru a-şi întreţine amanta româncă

Ultima actualizare:

    Românca şi iubitul elveţian se răsfăţau pe  banii companiei
Românca şi iubitul elveţian se răsfăţau pe banii companiei

Iubirea i-a luat minţile! Un manager elveţian, care s-a îndrăgostit nebuneşte de o româncă, a furat din compania pe care o conducea nu mai puţin de un milion de euro. Bărbatul de 72 de ani şi-a justificat fapta prin slăbiciunea faţă de iubita sa, declarând în faţa magistraţilor că a cedat la solicitările ei.

Timp de zece ani, între 2008 şi 2018, managerul unei societăţi elveţiene a deturnat peste 1.000.000 de franci (aproximativ 1.000.000 de euro) din seiful în care erau depuse încasările zilnice. Directorul în vârstă de 72 de ani a procedat astfel pentru a-şi întreţine tânăra amantă româncă. Elveţianul a ajuns zilele trecute în faţa instanţei, acuzat de delapidare în formă continuată şi gestiune defectuoasă, fals în înscrisuri în formă continuată şi spălare de bani, arată stiridiaspora.ro. Bărbatul a retras, de cel puţin 350 de ori, numerar din operaţiunile societăţii şi recunoaşte faptele care i se impută în rechizitoriu. Directorul, care între timp a returnat aproximativ jumătate din suma delapidată, modifica rapoartele de numerar, ajustând cifrele şi ştergând urmele banilor retraşi. El a folosit banii pentru a acoperi atât costurile legate de nivelul său ridicat de trai, cât şi, mai ales, pentru a efectua transferuri bancare repetate către o femeie din România, pe care o cunoscuse într-un club de noapte din Cantonul Ticino. “M-am lăsat păcălit. Aveam o anumită simpatie pentru ea şi de aceea am cedat la solicitările ei”, a declarat bărbatul de 72 de ani în faţa Curţii de Asistenţă Penală, scrie laregione.ch. “Îmi cer iertare pentru faptele mele”, a spus managerul, când judecătorul i-a dat ultimul cuvânt. “Repet: vreau să înapoiez banii la Gestione Stalvedro SA. Este o companie pe care am condus-o timp de 30 de ani cu implicare, făcându-mi mereu treaba cu dedicare, mai puţin în această perioadă de delapidare”, a încheiat elveţianul.   

«Am cedat la solicitările ei»

În discursul său, avocatul apărării, Davide Ceroni, a vorbit despre clientul său ca despre “un om care şi-a dedicat viaţa celorlalţi. A fost zguduit de moartea mamei sale. Fragil din punct de vedere emoţional, el a fost înşelat de româncă. A căzut într-un fel de spirală şi a făcut aceste greşeli. Este un om distrus, singur şi deprimat“. 

Click! spune

La finalul procesului, instanţa helvetă a decis ca directorul să fie condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare. De asemenea, managerul este obligat să restituie companiei suma restantă de 470.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net