A lăsat un miliardar pentru Liviu Vârciu

image
Pe Internet se dă mai tânără cu 6 ani

L-a cunoscut pe Liviu Vârciu (29 ani) în urmă cu o lună şi s-a îndrăgostit de el la prima vedere. Frumoasa Diana Ştefănescu (31 ani) a repetat aceeaşi greşeală pe care a făcut-o cândva şi Adelina: de dragul lui Liviu, a renunţat la viaţa luxoasă.

După divorţul de Adelina Pestriţu şi relaţia eşuată cu Andreea Popescu, Liviu Vârciu pare să-şi fi găsit, în sfârşit, liniştea.

Aleasa inimii sale se numeşte Diana Ştefănescu, are 31 de ani, deşi se dă de 25, şi a urmat cursurile Şcolii de Televiziune patronate de Vlad Ionescu.

Citeşte şi:

Liviu Vârciu: «O ador pe Diana, este jumătatea mea» - VIDEO

Liviu Vârciu, îndrăgostit şi fericit: "Sunt un om împlinit" - VIDEO

Liviu Vârciu: «Ar fi groaznic să mă reîndrăgostesc de Adelina!»

Începutul poveştii de dragoste dintre Liviu şi Diana este identic cu cel al lui Liviu şi al Adelinei. Dacă Adelina Pestriţu a renunţat la un conte miliardar pentru a se căsători cu carismaticul actor, acum frumoasa moldoveancă a lăsat şi ea totul baltă pentru Vârciu.

Până în urmă cu puţin timp, Diana s-a iubit timp de patru ani cu un miliardar din Ploieşti. Diana şi iubitul ei au locuit împreună, iar acesta i-a oferit o mulţime de cadouri, precum şi vacanţe luxoase în cele mai exotice colţuri ale lumii.

De asemenea, afaceristul este cel care i-a plătit Dianei operaţia de mărire a sânilor şi cea de mărire a buzelor.

Se pare că Liviu ştie cum să sucească minţile femeilor şi reuşeşte, într-un timp record, să le convingă să renunţe la tot luxul în care au trăit până să-l întâlnească: „Nu mai contează la ce sau la cine am renunţat pentru Liviu, important este că îmi e bine cu el. Nu îmi pare rău pentru nimic", a declarat Diana, pentru Click!

Pe Internet se dă mai tânără cu 6 ani

Diana se poate considera o femeie norocoasă. Are dimensiunile unui fotomodel, iar trăsăturile fizice o ajută să îşi ascundă vârsta. Pe contul său de Facebook, iubita lui Liviu susţine că este născută în anul 1986, deci are 25 de ani.

Vezi şi:

Adelina: «Nu mă mut cu iubitul, mă simt perfect aici»

Andreea şi infidelul Vârciu şi-au spus «adio»

Liviu Vârciu, rol de cuceritor în serialul «Moştenirea»

În realitate, bruneta care 31 de ani: „Iubita mea este cu doi ani mai mare decât mine", a declarat Liviu, în urmă cu câteva zile, la „Happy Hour"(Pro TV).

simeon stalpnicul png
Pe Internet se dă mai tânără cu 6 ani

Se pare că sentimentele Dianei sunt împărtăşite, deoarece Liviu este extrem de îndrăgostit: „Eu vreau doar o femeie a mea. Diana Ştefănescu este o femeie minunată, avem o relaţie şi am trăit lângă ea nişte lucruri pe care nu credeam că le voi mai trăi vreodată. Nu există termen de comparaţie între ce e cu Diana şi ce a fost cu Adelina. Ea nu vrea imagine sau să-şi facă reclamă pe spatele meu".

Adelina a părăsit un conte

Atunci când l-a cunoscut pe Liviu, Adelina lucra ca dansatoare în Ibiza, în cel mai mare club din lume, Amnesia. De asemenea, ea se iubea de mai bine de un an cu un conte englez, ce avea afaceri în domeniul diamantelor, Walter Henning.

Bărbatul i-a asigurat Adelinei o viaţă de prinţesă, oferindu-i bijuterii, vacanţe oriunde aceasta şi-a dorit, dar şi mulţi bani.

simeon stalpnicul png

Manechinul a renunţat la tot atunci când s-a îndrăgostit de Liviu, părăsindu-l pe conte. Viaţa alături de aventurierul soţ avea să o coste, căci Liviu o "răsfăţa" cu doar 300 de lei lunar, bani de buzunar.

În plus, Vârciu a fost acuzat de Adelina că i-a vândut un telefon mobil foarte scump pentru a-şi achita nişte rate.

peter imre corina dănilă jpg
Marina Meșelscanu și Peter Imre
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
image png
stranut raceala femeie batista jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 iulie sfantul stefan cel mare png
bruna barbie casa instagram (9) jpg
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg