A ucis-o ca să scape de pensia alimentară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O femeie din Poiana Mărului, judeţul Braşov, a plătit cu viaţa pentru insistenţa de a obţine de la fostul soţ pensia alimentară neachitată, pentru cei patru copii pe care îi aveau împreună.

Cu două lovituri de cuţit, bărbatul a reuşit să-i curme viaţa fostei soţii. Daniela Dănucu (38 de ani) şi fostul soţ, Ionel Praoveanu (41 de ani) s-au întâlnit, ieri, întâmplător, în faţa poştei din Poiana Mărului, judeţul Braşov.

S-au certat câteva minute, pentru că femeia i-a cerut fostului bărbat să îi plătească retroactiv pensia alimentară de 7.000 de lei, pentru cei patru copii pe care îi aveau împreună. Furios peste măsură, bărbatul a scos un cuţit şi i l-a înfipt fostei soţii, de două ori, în dreptul inimii.

Femeia s-a prăbuşit pe trotuar, într-o baltă de sânge şi a murit. „I-am văzut pe scările poştei. Ea avea mai multe plase în mâini. L-am văzăut când a scos cuţitul şi imediat am auzit-o pe ea strigând: «Nenorocitule, mă omori!»", a povestit Susana Mănecuciu, o localnică, martoră la tragedie.

Cei doi au fost căsătoriţi mai bine de 18 ani şi au divorţat în urmă cu un an şi jumătate. Bărbatul datora 7.000 de lei, pensie alimentară pentru cei patru copii ai lor, dar avea salariu prea mic, susţin apropiaţii, şi nu avea atâţia bani.

Bărbatul lucra ca muncitor la o fabrică din localitate pentru 700 de lei pe lună, bani din care ar fi trebuit să le dea lunar copiilor câte 600 de lei.

„Îi plăcea să bea, şi acum era băut. După ce a omorât-o, a fugit să ascundă cuţitul în primărie. Acolo s-a ascuns şi el. Avea cuţitul într-o pungă", a povestit Mihai Pivodă, un alt martor.

Citeşte şi:

Şi-a decapitat soţia, furios că aceasta nu vrea copii

Şi-a omorât nevasta şi a luat-o în excursie

A dormit 5 ani lângă nevasta moartă

Bărbatul care şi-a omorât soţia în somn, a scăpat de acuzaţii

Cei patru copii vor fi crescuţi de stat

Trei dintre micuţii Danielei Dănucu şi ai lui Ionel Praoveanu. o fetiţă şi doi băieţi, locuiau cu mama lor, în casa bunicilor.

simeon stalpnicul png

Băiatul cel mare, Neluţu, stătea la tatăl lui. Acum, cu mama moartă şi cu tatăl în puşcărie, cei patru copii vor creşte, cel mai probabil, în grija statului.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net