Acuzaţii de malpraxis, după ce o fetiţă a murit la 40 de minute de la internare

image
Fetiţa a murit la 40 de minute de la internare

Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă la Spitalul Municipal Huşi, după ce o fetiţă de patru ani diagnosticată cu laringită acută a murit la mai puţin de o oră de la internare, decesul subit al copilei fiind considerat de conducerea spitalului drept "un eveniment absolut nefericit".

O familie din localitatea vasluiană Buneşti-Avereşti acuză de malpraxis cadrele medicale de la Spitalul Municipal Huşi, după ce fetiţa lor în vârstă de patru ani a murit în condiţii suspecte, în urmă cu câteva zile, la 40 de minute de la internarea în unitatea medicală, porivit Mediafax.

Diagnosticată de către medicul de gardă cu "laringită acută, cu sindrom febril”, copila a primit tratamentul adecvat pentru o astfel de boală. Părinţii fetiţei cred însă că medicul i-a administrat antibiotic, fără a i se face înainte un test în urma căruia să se stabilească dacă este alergică la respectivul medicament.

În aceste condiţii de moarte suspectă, poliţiştii de investigaţii criminale au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de culpă medicală, fiind ridicate toate documentele de la spitalul din Huşi referitoare la acest caz.

Conducerea Spitalului Municipal Huşi consideră decesul copilei de patru ani drept "un eveniment absolut nefericit", pentru care nu găseşte o explicaţie până la pronunţarea medicilor legişti.

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
piscina borcea pelinel jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
livia graur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
seceta pamant crapat jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
FotoJet (1) jpg
canicula bucuresti 1 jpeg
probleme de sanatate batrani jpeg
calendar ortodox 2021 5 iulie sfantul cuvios atanasie athonitul png