Adelina, hărţuită sexual de Doru de la «Parlament»?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La cât de sexy şi de provocatoare este Adelina, nici nu este de mirare că vedetele de sex masculin, aflate pe "Vaporul iubirii", au salivat după ea. Culmea, fosta soţie a lui Liviu Vârciu nu este deloc uşor abordabilă, aşa cum a crezut Doru Isăroiu, solistul trupei "Parlament", care a "mirosit-o" timp de două săptămâni. Atât el, cât şi ceilalţi concurenţi s-au întors acasă cu coada între picioare, căci Adelina s-a ţinut cu nasul pe sus.

Sex, distracţie, destrăbălare şi bârfă la greu pe „Vaporul Iubirii", emisiune difuzată de Antena 1. În ediţia difuzată duminică seară, Fizz a făcut o dezvăluire menită să-l discrediteze pe Doru, solistul trupei "Parlament": „Adelina mi-a zis că nu poate să-l sufere pe Doru. Mi-a zis că, atunci când erau într-un magazin, a venit pe la spate şi se freca de ea, în timp ce Adelina voia să cumpere un cadou: «Uite, alege-o pe asta, pe asta!» Mi se pare un gest destul de urât să vii să te freci de-o femeie. Mi-a zis clar: «Nu-l suport!»", a dezvăluit Fizz.

Conform apropiaţilor lui, Fizz s-ar fi ofticat pentru că a fost eliminat din concurs, motiv pentru care s-a lansat în afirmaţii defăimătoare. Doru nu a fost tocmai cuminţel pe „Vaporul iubirii!", multe dintre concurente arătându-l cu degetul pentru tupeu în abordare, mai ales că nu este liber de contract.

În primăvară, el şi soţia lui, psihologul Nicoleta Vascan, au băgat actele de divorţ, însă, ca o ciudăţenie, nici nu s-au împăcat, dar nici la tribunal nu s-au prezentat, dosarul lor fiind anulat prin neprezentarea părţilor.

Contactat telefonic, Fizz şi-a recunoscut afirmaţiile făcute la Antena 1, însă s-a abţinut de la alte comentarii: „Am spus ce am avut de spus, nu mă mai interesează subiectul, nu vreau să mai comentez".

Rosse Marie i-a aţâţat pe concurenţi cu silicoanele, pe vasul de croazieră

Ca dovadă că pe vasul de croazieră, unde s-a filmat emisiunea „Vaporul iubirii" concurenţii au fost lipsiţi de inhibiţii, stă şi această captură video cu Rosse Marie.

Deloc pudică, ea şi-a afişat, în toată splendoarea, sânii siliconaţi pe punte, sub privirile lacome ale vedetelor de sex masculin, Fizz, Pepe şi Doru Isăroiu. Cu toate acestea, chiar dacă a fost curtată intens, ea tot singură s-a întors acasă.

Citeşte şi:

Adelina Pestriţu şi Rose Marie, show erotic în sânii goi - FOTO

Adelina Pestriţu: «În amor, mă ia repede valul!»

Adelina, la agăţat şoferi în trafic!

Adelina, 20.000 € amendă dacă dă detalii din pat

Sânii i-au adus titlul de Miss pe «Vaporul iubirii»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net