Adi Minune a văzut când a fost înjunghiată victima, spun procurorii

Procurorii Parchetului Capitalei i-au trimis în judecată, marţi, în stare de arest preventiv pe Nicolae Florin Drăguşin, zis Silică, pentru tentativă de omor calificat, ultraj şi tulburarea ordinii publice, pe Viorel Ilie, zis Vivi, pentru favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă, pe Corneliu Ştefan pentru favorizarea infractorului şi nedenunţarea unor infracţiuni şi pe Monica Constantinescu, zisă Mona, pentru mărturie mincinoasă, informează Adevărul.

Anchetatorii au decis disjungerea cercetărilor în acest caz şi continuarea anchetei într-un dosar separat faţă de Ion Nuţu Balint, zis Nuţulică, şi George Apostol, zis Bucă, pentru tentativă la omor calificat, Nicu Ţîşi, zis Nicu Chinezu, Georgian Ionuţ Ţîşi, zis George, Gabriel Dumitru Micu, zis Gabi şi Irina Ana Maria Arnăutu pentru favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă.

În acest nou dosar vor mai fi cercetaţi Cezar Marian Clichici, zis Sârmă, Florian Niţă, zis Riţi, Lenuţa, zisă Lili, Florin Stoian, zis Salam, pentru infracţiunea de mărturie mincinoasă, precum şi Adrian Simionescu, zis Adi Minune pentru favorizarea infractorului.

Adi Minune a văzut când victima a strigat că a fost agresată de fiul lui Nuţu Cămătaru

Cântăreţul Adi Minune a recunoscut că a fost prezent, în 19 septembrie, în restaurantul Milion Dollars din Capitală, unde un bărbat a fost înjunghiat şi că a văzut victima care fugea pe scări strigând că a fost agresată, se arată în rechizitoriul prin care patru persoane au fost deferite justiţiei.

Adi Minune le-a spus anchetatorilor că se în 19 septembrie, în jurul orei 5.00, se afla în restaurantul Milion Dollars şi că a stat la masă cu Florin Salam, Costel Caran, dar şi cu victima şi cu Monica Constantinescu, zisă Mona. Interpretul a arătat că în partea opusă a restaurantului, la o masă, era fiul lui Nuţu Cămătaru, zis Nuţulică, şi vărul acestuia, zis Neastâmpăratul. La un moment dat,în jurul orei 7.30, el a văzut că Mona şi alte tinere au mers la toaleta de la etaj, fiind urmate de victimă din proprie iniţiativă, pentru a le păzi.

"Ce, bă, eşti bodyguard la WC?"

Adrian Simionescu le-a declarat procurorilor că, după aproximativ 10 minute, l-a văzut în holul restaurantului pe Marian Naca, zis "Italianul", care ţinea mâna pe burtă şi ţipa "M-au tăiat!", în timp ce ieşea în fugă din restaurant.

Martorul a povestit că la acel moment s-a creat o busculadă, deoarece toate celelalte persoane au încercat să iasă în fugă din local, în timp ce el şi Frorin Salam au rămas la masă. Atunci, Simionescu a spus că a văzut că tinerele care urcaseră la etaj au început şi ele să coboare.

El a mai declarat că după ce Monica Constantinescu a plecat a sunat-o să o întrebe ce s-a întâmplat şi că aceasta i-a spus că în timp ce se spăla pe mâini în toaleta restaurantului a observat că Ion Nuţu Balint şi alţi doi bărbaţi se îmbrânceau cu "Italianul" în hol. Unul dintre cei trei agresori i-ar fi replicat victimei "Ce, bă, eşti bodyguard la WC?", ar fi spus tânăra, care ar fi adăugat că nu a văzut care dintre cei trei l-a înjunghiat pe Naca.

Victima, fost bodyguard

Potrivit rechizitoriului, în dimineaţa zilei de 19 septembrie, în jurul orei 6.00, partea vătămată Marian Naca a fost înjunghiat cu un cuţit în toaleta pentru femei a restaurantului Milionar Dollars din Capitală, după ce anterior avusese un schimb de replici cu o persoană din anturajul lui Ion Nuţu Balint, zis Nuţulică.

Victima lucrase ca bodyguard la acest restaurant până la începutul lui 2010 şi se afla în locaţia respectivă pentru a se întâlni cu foşti colegi ai săi şi cu prieteni.

Potrivit anchetatorilor, Naca a stat la masă cu mai multe persoane, printre care Adi Minune şi Florin Salam şi câteva femei. La o altă masă din restaurant, lângă scenă, se afla grupul de persoane din care făceau parte Ion Nuţu Balint, George Apostol, Nicolae Florin Drăguşin şi Monica Constantinescu.

david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Cozi la benzinăriile din Franța FOTO Twitter / @InfosFrancaises
Blocuri bucuresti - infrastructura -trafic - imobiliare FOTO  Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
SAGA
Medicul stomatolog Sorina Stroe
eurovision logo foto shutterstock
calendar ortodox 2021 08 octombrie sfanta cuvioasa pelaghia png
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
reancarcare Kim Jong un şi Vladimir Putin la summitul bilateral de la Vladivostok în Rusia FOTO EPA EFE