Adina Buzatu a debutat cu dreptul în teatru

Adina Buzatu
Adina Buzatu

Cu mari emotii, dar si cu o doza de entuziasm pe masura, Adina Buzatu a acceptat invitatia de a se implica pentru prima data, in cariera ei, intr-un proiect teatral.

În scurt timp, cu multa munca, o atentie aproape obsesiva la detalii si o intelegere perfecta a personajelor, stilista a reusit sa creeze costumele pentru piesa de comedie "Boeing Boeing" de Marc Camoletti in asa fel, incat sa starneasca incantarea si deliciul publicului, dar si pe cea a profesionistilor din teatru.

La avanpremiera spectacolului regizat de Serban Puiu, pe o traducere adaptata de Irina Margareta Nistor, care a avut loc vineri seara la sala Epika din cadrul Grand Cinema Baneasa Shopping City, Adina Buzatu a fost aplaudata minute in sir la scena deschisa, alaturi de protagonistii piesei (Maria Buza, Tania Popa, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Bogdan Stanoevici si Marius Gilea) pentru contributia adusa la succesul piesei prin conceperea costumelor.


    Adina Buzatu
Adina Buzatu

Actrita si dramaturgul Rodica Popescu Bitanescu a tinut sa precizeze ca nu a vazut de mult in teatru costume de asemenea finete si rafinament.

"Costumele sunt superbe si avantajeaza foarte mult actorii. A fost o adevarata placere sa le privesti. Totul a fost facut cu cap, atat pe fizicul fiecarui actor in parte, cat si pe personaj. Niste costume profesioniste cu adevarat. Ea, Adina, a inteles foarte bine ca trebuie sa realizeze costumele pe personaj si nu a cazut in capcana in care cad de obicei persoanele care vin din lumea modei, aceea de a creea costume de dragul costumelor. De multa vreme nu mi-a fost dat sa vad asa costume frumoase si adecvate rolurilor", a declarat Rodica Popescu Bitanescu.

Criticul de film, Irina Margareta Nistor a marturisit ca a fost de-a dreptul incantata de felul in care a fost reprezentat din punct vestimentar personajul Robert, amicul necizelat, venit din provincie. "Totul a fost foarte nostim la el. Lenjeria intima, acei pantalonasi, papionul, sacosele tot. In schimb, la cele trei stewardese remarc eleganta. Liniile aeriene ar trebui sa se inspire din creatiile Adinei Buzatu", a spus Irina Margareta Nistor.

La avanpremiera, printre spectatori s-au numarat si Horia Moculescu, Lucian Mandruta, Gabriel Cotabita, Catalin Catoiu, Ozana Barabancea, Lora, Ionut Negoita si Florentina Opris, dar si Aurelian Temisan si Lucian Ghimisi, actorii din cealalta distributie a piesei.

Spectacolul "Boeing Boeing" se joaca de doua ori pe saptamana, joi de la ora 20.00 si sambata de la ora 19.00, la sala Epika, din cadrul Grand Cinema Digiplex de la Baneasa Shopping City.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg