Adrian Pescariu: «Irinel se descarcă în altele, iar pe Moni o iubeşte»

Ultima actualizare:

    Adrian Pescariu
Adrian Pescariu

Scandalul în care Irinel Columbeanu a intrat cu două blonde apetisante stârneşte controverse în peisajul monden. Toată lumea ia apărarea cuplului Moni-Iri şi le acuză pe Anca şi pe Flore că sunt lipsite de orice scrupule.

După ce Dana Săvuiă, Adelina Pestriţu, Viorel Lis şi soţia lui şi-au spus părerea despre mica escapadă a lui Irinel Columbeanu, Adrian Pescariu, prietenul cuplului, susţine că cele două femei sunt doar dornice de afirmare.

"Foarte urât gestul de a vorbi într-un mod direct sau mai puţin direct şi anume prin intermediul ziarelor despre Monica.Păcat. Sunt doar nişte domnişoare dornice de afirmare care se fac de râs nimic mai mult! Dacă s-a întâmplat să fie o filmare anonimă, aşa cum susţin, ar fi trebuit să rămână în umbră şi să se treacă peste acest subiect.

Dând declaraţii şi apărând în ziare, nu fac decât să dea de înţeles că asta vor, însă Monica este mult prea frumoasa şi la un nivel mult prea înalt ca să se pună  problema de o despărţire din cauza domnişoarelor

"Domnul Irinel este un om fericit alături de Monica, altfel nu stăteau atât timp împreună şi nu mai făceau un copil. Asta nu e o joacă. Când doi oameni iau decizia să facă un copil sunt foarte siguri de sentimentele lor. Dânsul este destul de matur încât să se fi gândit la asta, însă ca orice bărbat trebuie să facă cu femei pe care vrea doar să le folosească ce nu poate să facă cu sotia", a mai precizat make-up artistul.

Pescariu a mai spus că habar n-are cine sunt Anca şi Flore.

"Nu ştiu nimic despre ele, nu vreau să comentez. Eu vorbesc despre Monica pentru că pe ea o cunosc. Irinel o respectă pe Monica, e normal pentru că e mama copilului său. Cu alt gen de domnişoare doar se distrează. Iri se descarcă în altele şi pe mama copilului său o respectă pentru că o iubeşte", a precizat acesta.

Citeşte şi:

Dana Săvuică: «Mi-a plăcut reacţia Monicăi»

Viorel Lis: «Eu aş organiza o confruntare între Irinel şi avocatul din Anglia, să fie 1-1"

Amantele lui Iri o compătimesc pe Monica Columbeanu!

Adelina Pestriţu: «Nu ştiu ce aş fi făcut dacă aş fi fost în locul Monicăi»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net